Jacquemus gaat een fotoboek uitbrengen van zijn favoriete iPhone foto's

Een insta-waardig fotoboek.

jacquemus lentezomer 2021 show
Jacquemus

Jacquemus is een van de meest invloedrijke modelabels van dit moment, en dat vertaalt zich natuurlijk naar een indrukwekkend Instagram-volgers aantal: al bijna drie miljoen. De hypergecureerde feed van Simon Porte Jacquemus is dan ook een lust voor het oog. Nu blijkt dat Jacquemus zó trots is op de iPhone kiekjes die hij op de gram plaatst, dat hij besloten heeft ze samen te bundelen in een fotoboek.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Jacquemus kondigt nieuw fotoboek aan

Wie niet genoeg kan krijgen van de oogstrelende posts op het Instagram-account van Jacquemus heeft geluk. Simon Porte Jacquemus, de man achter het populaire modelabel, heeft via Instagram aangekondigd dat hij van al zijn favoriete iPhone foto's een fotoboek gaat maken. 'Al mijn favoriete iPhone foto's in één boek! Zo enthousiast', schrijft hij onder de post. Er is nog niet veel bekend over het fotoboek, behalve dat het getiteld IMAGES zal zijn, en de omslag in een lichte tarwekleur zal zijn die doet denken aan de catwalk van de Lente/Zomer 2021-show van het label. De voorkant is voorzien van de titel van het boek, en het nummer '2' – dit is namelijk het tweede fotoboek dat Jacquemus uitbrengt.

Instagram foto's

Wat er precies in het fotoboek zal staan houdt de ontwerper nog even geheim. Maar de keuze voor een boek bestaande uit zijn favoriete iPhone foto's is niet vreemd: de Instagram van het modelabel is ermee gevuld en de slimme social media marketing heeft zeker bijgedragen aan hun succes. Een campagne die geschoten was via FaceTime met topmodel Bella Hadid ging onlangs nog viral op Instagram.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Marseille je t'aime

Het eerste fotoboek bracht Jacquemus in 2017 uit. Dat boek is getiteld Marseille je t'aime – een ode aan de havenstad in Zuid-Frankrijk waar de ontwerper geboren en getogen is. Dat boek was een verzameling van werk van fotografen en kunstenaars, en kwam gepaard met een tentoonstelling waar de Jacquemus Lente/Zomer 2017 collectie werd getoond. Het nieuwe boek IMAGES zal het vervolg daarop zijn.

Het boek IMAGES van Jacquemus is verkrijgbaar vanaf 1 september op de website van Jacquemus.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's mode favorietenThis content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion