Dior komt met hun eerste kinderwagen, volledig in Dior logoprint

Stroll down the runway met deze over-de-top chique kinderwagen.

dior kinderwagen
Dior

Na een Chanel tennisracket voor sportliefhebbers en een Louis Vuitton kampeertent voor avonturiers, boort Dior nu de kersverse-moeders-markt aan met een bijzonder nieuw item. Het Franse modehuis brengt namelijk een kinderwagen uit, volledig in de iconische Dior Oblique print. Zó chic kon je er eerder nog niet bijlopen met je kindje.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Dior kinderwagen

Nu wemelt het tegenwoordig natuurlijk van de superdeluxe kinderwagens, maar een high fashion baby stroller als die van Dior zie je niet iedere dag voorbijkomen. In samenwerking met Inglesina, een Italiaans merk dat bekend staat om hun premium kinderwagens en -zitjes, schreeuwt de Dior kinderwagen om op de foto te worden gezet. De wagen is namelijk van top tot teen overgoten in het iconische Oblique logo van het modehuis – en dat maakt 'm natuurlijk wel héél Insta-waardig.

Zien: zo wordt een Dior couture decor gebouwd

Matras van bamboevezels

Zo komt het Oblique-patroon terug over de verstelbare luifel die bescherming biedt tegen de zon en regen. Met meer Dior-logo's op de handvatten en wielen, straalt de trolley luxe uit met een bijpassende luiertas. De kinderwagen, die wordt geleverd met extra ondersteuning en comfort voor baby's, kan losgekoppeld worden van het frame, terwijl een innovatief ventilatiesysteem en matras gemaakt van natuurlijke bamboevezels het stuk extra zomervriendelijk maken.

Mooi prijskaartje

De Dior Stroller is vanaf nu online beschikbaar. Wie zo'n luxe kinderwagen wilt hebben moet wel even diep in de portemonnee graaien: er hangt namelijk een prijskaartje aan van zo'n 5.300 euro. Benieuwd hoe dat alles er nu precies uitziet? Om je daarmee op weg te helpen heeft Dior de hulp van twee überschattige Franstalige kindjes ingeschakeld, die jou precies laten zien hoe de Dior kinderwagen in elkaar steekt. Bekijk de video hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion