Kerby Jean-Raymond van Pyer Moss lanceert nieuw community platform

Your Friends in New York gaat de werelden van muziek, mode, kunst, welzijn en liefdadigheid verenigen.

kerby jean raymond van pyer moss
Craig McDean / Courtesy of Kerby Jean-Raymond

Kerby Jean-Raymond, de oprichter van modelabel Pyer Moss, heeft aangekondigd een nieuw community-focused platform te lanceren. Het nieuwe initiatief, Your Friends in New York, zal muziek, mode, kunst, welzijn en liefdadigheid verenigen en een broedplaats zijn voor de volgende generatie van innovators.

Kerby Jean-Raymond lanceert community platform

Modeontwerper Kerby Jean-Raymond maakte het nieuws van zijn nieuwe platform bekend via een Instagram videopost, een ode aan New York. 'Het is belangrijk voor mij om projecten te creëren en eraan te werken die toekomstgericht zijn, de gemeenschap als geheel betrekken en die anderen zullen blijven helpen groeien in de mode- en kunstwereld', aldus Jean-Raymond in het persstatement. Sinds de pandemie klinkt er steeds sterker een geluid van New Yorkers die de stad willen verlaten. Met Your Friends in New York wilt Jean-Raymond weer een positief licht schijnen op de creative scene in de Amerikaanse stad.

Het artikel gaat verder onder deze video.

Zien: Supermodel Jill Kortleve over wat verandering voor haar betekent

Your Friends in New York

Uiteindelijk wilt Jean-Raymond dat Your Friends in New York een incubator wordt dat 'diverse opkomende ontwerpers in staat zal stellen te groeien en innovatieve en ontwrichtende nieuwe bedrijfsmodellen te verkennen.' Het platform wordt gesteund door François-Henri Pinault, de CEO van modeconglomeraat Kering, en zal events organiseren, liefdadigheidsactiviteiten uitvoeren en een merchandise label opzetten. 'We beloven onvolmaakt te zijn, maar altijd bereid om onszelf te verbeteren', schrijft Jean-Raymond onder de Instagram-post. 'Dank aan François-Henri Pinault, Laurent Claquin en vele anderen voor het nemen van deze sprong in het diepe. Binnenkort meer. Bedankt allemaal en tot ziens in de nieuwe wereld.'

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion