De leerlingen van OSB nemen je mee achter de schermen bij de covershoot voor het oktobernummer

De twintig leerlingen die meewerkten aan het nieuwe issue delen hun visie op de toekomst, hun ambities en hoe dingen volgens hen anders zouden kunnen in deze behind-the-scenes video.

The Power of Youth! Het nieuwe oktobernummer van Vogue Nederland is een ode aan de generatie die de wereld gaat veranderen. Twintig leerlingen van middelbare school OSB in Amsterdam Zuid-Oost creëerden samen met ons het nieuwe issue, waarin we hen aan het woord lieten en zij met ons hun visie op de toekomst deelden. Ze geven je in de video hieronder een kijkje achter de schermen bij de covershoot voor hun Vogue nummer.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Behind-the-scenes bij de covershoot

De maar liefst achttien verschillende covers – met daarop de twintig leerlingen waarmee we samen het oktobernummer maakten – zijn geschoten door fotografen duo Anuschka Blommers en Niels Schumm. Een unieke covershoot, die volledig in het teken stond van de jongeren die van plan zijn de wereld te gaan veranderen. Tussen het schieten van de covers door spraken we met hen over hun visie op de wereld, hun ambities én hoe dingen volgens hen anders zouden kunnen.

De generatie van morgen

Zo vertelt Tanisha Rumi dat mensen helpen haar eerste prioriteit is, en ze er van droomt om de eerste vrouwelijke minister-president van Nederland te worden. Hannah Anink vertelt: 'Je ziet nu nog heel vaak dat bepaalde mensen meer kansen hebben dan anderen, en daardoor zie je vaak een bepaald soort mensen op bepaalde plekken. Ik hoop dat dat voor meer door elkaar gaat.' Jay-Lee Alberg vindt het belangrijk dat mensen uit de LGBTQIA+ gemeenschap gelijk behandeld worden, en Shafieq Poesé wilt strijden voor een wereld zonder bodyshaming.

Benieuwd wat al onze coversterren te zeggen hebben? Bekijk dan de video hierboven.

The Power of Youth issue van Vogue Nederland ligt vanaf 17 september in de winkel.

BESTEL HET NIEUWE OKTOBERNUMMER MET DRIE VERSCHILLENDE COVERS HIER

Wist je dat je als abonnee Vogue digitaal leest via Tijdschrift.nl? Als abonnee koppel je je Vogue aan de Tijdschrift-app, waarmee je Vogue direct digitaal tot 3 maanden terug kan lezen.

Shop Vogue's Fashion Favorites


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion