Shop de leuke designeritems van Vogue-redacteuren via Designer Vintage

De Vogue-redactie dook in hun eigen kledingkast om de selectie voor deze sale samen te stellen.

chanel  runway   paris fashion week womenswear springsummer 2019
Dominique CharriauGetty Images

Voor diegenen die net iets te laat waren bij de vorige Designer Vintage sale hebben we goed nieuws, want op vrijdag 16 oktober organiseert de webshop er weer een. Koop prachtige items van onder andere Chanel, Gucci, Celine en Jacquemus met kortingen tot wel 70 %(!). Wat deze sale nog specialer maakt is het feit dat hij wordt gehost door Vogue. Speciaal voor deze gelegenheid doken Vogue-redacteuren in hun eigen kledingkast om klassieke designer items een tweede leven te geven. Het was dus nog nooit zo makkelijk en voordelig om een Vogue-waardige outfit te scoren.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gratis credit

Designer Vintage post de sale items in hun Instagram Stories, waarbij ze ook meer informatie geven over het merk, de maat en natuurlijk de prijs. De eerste persoon die reageert mag zichzelf de nieuwe eigenaar van een Vogue vintage designeritem noemen, dus wees er snel bij. De sale start om 12:00 op vrijdag 16 oktober, dus zet dat tijdstip maar met grote letters in je agenda.

Heb jij zelf vintage merkkleding waar je graag iemand anders mee blij wil maken, dan kan dat ook. Ter ere van de Vogue Story Sale biedt Designer Vintage jou één gratis credit aan, waarmee je kosteloos een van jouw vintage designer items op de website kan plaatsen. Als je daar snel genoeg mee bent, dan heb je meteen weer wat extra centjes tot je beschikking voor de sale op 16 oktober.

Het artikel gaat verder onder de video.

Supermodel Jill Kortleve over wat verandering voor haar betekent

Duurzame fashion

Bij Vogue zijn wij in ieder geval fan van vintage kleding, want het is niet alleen prettig voor de portemonnee, het is ook nog eens goed voor de planeet. Het is inmiddels geen geheim meer dat de mode-industrie een grote bijdrage levert aan milieuvervuiling door overproductie, schadelijke fabricageprocessen en transportuitstoot. Vintage fashion is daarom perfect, want voor elk pre-owned item dat je koopt hoef je geen nieuw kledingstuk aan te schaffen. En waarom zou je ook, als er zoveel ongedragen vintage parels verstopt zitten in de kledingkasten van andere modeliefhebbers.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion