Modeontwerper Raf Simons debuteert de eerste vrouwencollectie voor zijn gelijknamige label

Bekijk hier de volledige Lente/Zomer 2021-collectie van het modelabel.

raf simons lentezomer 2021
Courtesy of Raf SimonsImaxtree

Het is een spannend jaar voor modeontwerper Raf Simons. Begin dit jaar werd hij benoemd tot co-creative director voor Prada, vorige maand bracht hij zijn eerste collectie uit voor het Italiaanse modehuis en nu brengt de ontwerp de eerste vrouwencollectie uit voor zijn gelijknamige label. Raf presenteerde de Lente/Zomer 2021-collectie getiteld Teenage Dreams digitaal in film format.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Raf Simons Lente/Zomer 2021-collectie

Raf Simons presenteerde zijn nieuwe Lente/Zomer 2021-collectie ditmaal digitaal, en buiten de modeweken om. De collectie bevat zowel heren- als dameskleding. Dat laatste is een first voor het modehuis. Opvallend veel leuzen kwamen voorbij op de creaties: 'Children of the Revolution' las een strakke polyester top in een felgroene tint en grote spelden met 'YOUTH AGAINST' kunnen ook worden gespot in de looks. Mouwloze blazers, coltruien met alleen de nek en vesten stonden centraal, en kleuren als dieppaars, grijs en pastelroze waren in komen in meerdere looks terug te zien.

Het artikel gaat verder onder de video.

Zien: De beste SS20 catwalkmomenten van Bella Hadid

De perfecte trenchcoat

Als er één ding is waar Raf iedere keer weer indruk mee weet te maken, is het outerwear. Voor de Lente/Zomer 2021-collectie presenteerde hij lange trenchcoats met geaccentueerde tailles (misschien wel dé perfecte trenchcoat?), dikke wollen jassen met knopen en op de punkbeweging geïnspireerde oversized jassen in kleuren als rood en paars. Daarnaast kwamen ook breiwerken voorbij als wollen sweaters, een handtekening voor iedere Raf Simons collectie.

Raf's jaar

Het is een jaar van veel veranderingen voor Raf Simons. Niet alleen presenteerde hij met deze collectie voor het eerst vrouwenkleding voor zijn eigen label, ook werd hij eerder dit jaar benoemd tot co-creative director naast Miuccia Prada van het Italiaanse modehuis Prada. Daarvoor bracht hij samen met haar vorige maand de eerste collectie uit. Die kun je hier bekijken.

Bekijk de volledige Lente/Zomer 2021-collectie van Raf Simons hieronder.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion