Telfar liefhebbers opgelet! De 'Bushwick Birkin' tas is binnenkort via deze webshop verkrijgbaar

Vanaf volgende week kan je de tot 'Bushwick Birkin' bekroonde handtas makkelijker bemachtigen.

street style beeld vrouw met telfar tas
Christian VierigGetty Images

Ja, dat klopt! Je hebt het helemaal goed gelezen. Binnenkort is de immens populaire Telfar-it-bag ook verkrijgbaar via 's werelds bekendste webshop. De kans dat jij deze feestdagen voor de spiegel paradeert met de zogenoemde Bushwick Birkin wordt steeds groter. Hij is namelijk vanaf 23 november makkelijker te bemachtigen.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Telfar

Als je niet onder een steen leeft dan weet je dat Telfar en zijn populaire tassen niet meer weg te denken zijn. En dit jaar belandde hij zelfs op Oprah Winfrey's "list of favorite things"! Iedere modeliefhebber probeert al meer dan een jaar de Shopping Bag - in welk formaat dan ook - in te slaan, maar de meeste van ons grijpen telkens mis. But don't worry, help is on the way! Vanaf volgende week wordt het namelijk makkelijker om de Bushwick Birkin - zoals de Brooklyn natives hem noemen - te bemachtigen. Een van de meest bekende webshops ter wereld zal vanaf 23 november de tas aanbieden op hun website.

Webshop

Vanaf volgende week zal 's werelds bekendste webshop de middelste maat van de Telfar Shopping Bag aanbieden. De Telfar Shopping Bag wordt op de Amazon website helaas niet aangeboden in de drie verschillende formaten, maar met de Medium Shopping Bag ben je wellicht ook de koning te rijk. Het is namelijk de perfecte tas, waar je alles voor een hele dag in kwijt kan, van je laptop tot aan je essentials. Qua kleuren biedt Amazon een donker blauwe, crèmekleurige en olijfgroene versie van de tas aan. Voor iedereen wat wils dus.

Wees er wel snel bij want voor je het weet is hij wéér uitverkocht, en hoe lang je dán moet wachten voor een restock van de Bushwick Birkin... dat kunnen we je helaas niet vertellen.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion