Dit wil je zien! Molly Goddard lanceert bruidsjurken-collectie

De ontwerpster uit London lanceert dan eindelijk een collectie die je kan dragen tijdens je walk down the aisle.

Eindelijk is het zo ver, Molly Goddard lanceert haar bruidsjurken-collectie. Na lang wachten en veel speculaties, is het vanaf nu mogelijk om het ja-woord te geven in een spectaculaire handgemaakte Goddard-jurk. En trust us, deze collectie wil je echt zien.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Molly Goddard

Molly Goddard staat bekent om haar imposante ontwerpen en wordt zelfs London's Queen of Tulle genoemd. Het is dus niet algeheel onverwacht dat het festive modehuis een collectie ontwerpt voor een van de meest festive moments in menig vrouw haar leven: de trouwdag. Vanaf vandaag is het dan ook mogelijk om in een van de twaalf bruidsjurken die het modehuis heeft ontworpen naar het altaar te lopen.

Bruidsjurken

De collectie van Molly Goddard bestaat uit twaalf verschillende bruidsjurken, van gebroken wit, creme en ivoorwit. Ook de tulle, pofmouwen en strikjes, die we gewend zijn van het modehuis, zien we terug in de collectie. En dat is niet zomaar, tijdens het ontwerpen van de collectie hield de ontwerper telkens de desires van de klant in gedachten. Zo vertelt ze aan Vogue UK het volgende: 'Het was heel interessant om deze collectie te ontwerpen en de verschillende verlangens van klanten te verwerken in de jurken. Ik wilde me met deze collectie niet aan één specifiek thema houden'.

Afspraak

Na het bekijken van de collectie kan het zomaar zijn dat het water je de mond in loopt. Don't be ashamed, dat gebeurde ons ook. Gelukkig is het redelijk makkelijk om een jurk voor je grote dag te bemachtigen. Op afspraak kan je namelijk een bruidsjurk naar keuze passen in de winkel. De jurk wordt dan precies op jouw lichaam aangepast. En zo toveren ze the dress of your dreams – voor een schappelijke prijs – om van prêt-a-porter naar haute couture.

Bekijk hier de eerste bruidscollectie van Molly Goddard:

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion