Daily Paper en Off-White slaan handen ineen voor goed doel

Met de opbrengst van de collectie dragen de designers hun steentje bij aan de bouw van een skatepark.

Gisteren werd via het Instagram-account van Virgil Abloh, het brein achter Off-White, aangekondigd dat hij een samenwerking aangaat met het Nederlands kledingmerk Daily Paper. De twee populaire merken lanceren gezamenlijk een exclusief t-shirt voor een goed doel. Opbrengsten van de samenwerking zijn voor het Freedom Skate Park, het eerste skatepark in Ghana.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Freedom Skate Park

In heel Afrika zijn er tot op de dag van vandaag maar tien skateparken. Dat terwijl skateparken vaak belangrijke en creatieve ontmoetingsplaatsen zijn voor jongeren. Om iets te doen aan het gebrek aan skateparken op het continent slaan enkele merken, waaronder Off-White, Daily Paper, Vans en Tony's Chocolonely, de handen ineen met non-profitorganisatie Surf Ghana om in Accra, de hoofdstad van Ghana, een skatepark te bouwen. De bouw van het park start in het eerste kwartaal van 2021 en wordt volgens planning eind 2021 geopend.

Off-White x Daily Paper

Veel informatie over de kledinglijn is er nog niet, wel weten we dat een exclusief Off-White x Daily Paper-shirt én de Daily Paper x Surf Ghana-collectie uitkomen op 15 januari. Items uit de collectie worden vanaf volgend jaar verkocht via de site van Daily Paper. Tot die tijd is het mogelijk om donaties te schenken aan Freedom Skate Park en je in te schrijven voor updates over de samenwerking.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion