Primeur: Chanel strikt lid van koninklijke familie voor bijzondere samenwerking

Niemand minder dan de kleindochter van Grace Kelly.

Chanel heeft aangekondigd vanaf de eerste dag van het nieuwe jaar, op 1 januari 2021, een nieuwe ambassadeur aan haar familie toe te voegen. En niet zomaar eentje: het Franse modehuis heeft een waar koninklijk lid voor de rol weten te strikken. Charlotte Casiraghi zal Chanel gaan vertegenwoordigen, daarnaast zal ze in de nieuwe campagne schitteren en gaat ze en bijzondere Chanel-club opzetten. Lees er hieronder alles over.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Chanel strikt koninklijk lid

Het is voor het eerst dat Chanel een koninklijk lid officieel als ambassadeur voor het modehuis weet te strikken. Charlotte Casiraghi zal te zien zijn in de aankomende Lente/Zomer 2021-campagne van Virginie Viard, geschoten in Monaco door Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin. De keuze voor Monaco is natuurlijk niet zomaar, Charlotte is namelijk de kleindochter van voormalig prins van Monaco Rainier en zijn vrouw Grace Kelly.

Charlotte Casiraghi

Met een oma als Grace Kelly zat het er natuurlijk goed in dat Charlotte óók een affiniteit met mode zou hebben. Maar ook haar liefde voor Chanel zat er al van jongs af aan in. Zo werd ze in haar tienerjaren al gefotografeerd voor het boek The Little Black Jacket: Chanel's Classic Revisited door Karl Lagerfeld en Carine Roitfeld. Daarnaast is Charlotte altijd te spotten bij Chanel-shows en evenementen, waar ze uiteraard gekleed gaat in Chanel.

charlotte casiraghi
Chanel

Literaire club

Daarnaast heeft Charlotte een diploma in filosofie en een passie voor literatuur en poëzie – een kunstvorm waar Karl Lagerfeld haar aan heeft geïntroduceerd. Als nieuwe ambassadeur van Chanel gaat ze daarom nog iets bijzonders opzetten: een literaire club. Ter ere van de onvoorwaardelijke liefde voor literatuur van Gabrielle Chanel en Karl Lagerfeld, zullen Chanel, Virginie Viard en Charlotte Casiraghi binnenkort een project onthullen met de titel Les Rendez-vous littéraires rue Cambon.

Les Rendez-vous littéraires rue Cambon

Aankomend jaar zullen thematische ontmoetingen worden georganiseerd, waarbij vrouwelijke schrijvers en actrices worden samengebracht om hun unieke kijk op hun eigen werk of dat van een ander te delen en bespreken. De ontmoetingen zullen worden uitgezonden op de website van Chanel en op social media.

De nieuwe campagne van Chanel met Charlotte wordt onthuld op 1 januari 2021. De literaire club zal voor het eerst samenkomen op 26 januari 2021.

Shop Vogue's mode favorieten

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion