Mary-Kate Olsen koos zelf deze vintage designer stukken voor een bijzondere The Row sale

The Row heeft een zeldzame vintage designer sale van stukken die geselecteerd zijn door Mary-Kate Olsen.

Altijd al een dagje willen vintage shoppen met een van de Olsen twins? Dan is dit waarschijnlijk het dichtst bij die fantasie dat je gaat komen: Mary-Kate Olsen heeft designer vintage stukken geselecteerd voor een bijzondere sale via The Row, het modelabel van de tweeling. Van Chanel tot Martin Margiela, zijn dit de vintage stukken waar je altijd al van hebt gedroomd.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

The Row vintage sale

Een duik in de kledingkast nemen van één van de Olsen twins is toch stiekem iets waar we zelf al jaren van dromen. Toen Mary-Kate en Ashley samen hun kledinglijn The Row begonnen, was er eindelijk een merk dat hun minimalistische en monochrome looks perfect belichaamt. Al zul je als je de archieven induikt van een aantal van de grootste modehuizen uit de geschiedenis, ontdekken dat er al decennia creaties bestaan die feilloos aansluiten op de esthetiek van de Olsens. Om het zoeken je wat gemakkelijker te maken, helpt Mary-Kate je op weg.

Vintage designer geselecteerd door Mary-Kate

Een helft van de Olsen twins, Mary-Kate, heeft namelijk een aantal vintage designer stukken geselecteerd voor een bijzondere sale. Zeldzame ontwerpen van Chanel, Martin Margiela en Comme des Garçons, afkomstig uit de jaren tachtig tot en met 2010s – met uitzondering van een Madame Grès-jurk uit 1967 – zijn verzameld door Mary-Kate voor een eenmalige vintage sale op de website van The Row. 'Er zitten zeker bepaalde ontwerpen tussen die ik in de loop der jaren heb verzameld, maar over het algemeen was de aanpak voor dit project heel eenvoudig met stukken van uitzonderlijk ontwerp waarvan we denken dat ze passen in het universum dat we bij The Row willen creëren,' vertelde Mary-Kate via e-mail aan Vogue.

Dertig stukken

Er gaan nu zo'n dertig stukken in de verkoop via The Row, de prijzen van de ontwerpen zijn op aanvraag. Vooralsnog zal de sale geen doorlopend project worden. 'Bij The Row', legt Mary-Kate uit, 'hebben we in de loop der jaren samengewerkt met verschillende galeriehouders, architecten en ontwerpers, waarbij we meubels, kunst, objecten en sieraden verkochten. Voor ons is het altijd een onderdeel geweest van onze visie om onze collecties in steeds veranderende sferen te verkopen, elke locatie als uniek te beschouwen en om te bepalen wat we in elke winkel verkopen om de klantervaring te verbeteren.'

Bekijk hieronder een aantal van stukken die nu te koop zijn via The Row. Bezoek de website om alle designer vintage te ontdekken.


Shop Vogue's mode favorieten


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion