Fashion for Good is op zoek naar creatief talent voor een nieuw project

Ben jij een modeontwerper, visual content creative of copywriter en geïnteresseerd in een duurzamere wereld? Lees dan vooral verder.

Ben jij geïnteresseerd in duurzaamheid en een opkomend creatief talent? Dan hebben we goed nieuws: Fashion for Good is op zoek naar creatieven die aan de slag willen met duurzame mode. Voor hun project GROW talent zijn ze op zoek naar modeontwerpers, een visual content creative én copywriter.

Duurzamere modetoekomst

Het Amsterdamse platform en museum Fashion for Good heeft een duidelijke missie: het systeem van de mode-industrie veranderen. Nieuwe, duurzamere materialen in de omloop brengen is één van de belangrijkste onderdelen van hun strijd. Daarom lanceren ze vanaf juli 2021 het GROW talent project van drie maanden, waar innovatieve materialen worden gebruikt om door een duurzame(re) bril naar de toekomst te kunnen kijken.

GROW talent project

Fashion for Good lanceert het project samen met modeontwerper Iris van Herpen, en een jury bestaande uit Vogue's hoofdredacteur Rinke Tjepkema, Nina Ricci's Rushemy Botter en Lisi Herrebrugh, en ontwerper Daan Roosegaarde. De geselecteerde talenten zullen onder begeleiding van de jury en mentors (waaronder Reuben Selby en Harm Rensink) aan de slag gaan met biomaterialen zoals 'zijde' gemaakt van sinaasappelschil en 'leer' van kurk.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Aanmelden

De uiteindelijke creaties zullen in oktober 2021 tijdens een expositie in het Fashion for Good Museum te zien zijn. Je moet 16 jaar of ouder zijn om je aan te melden, en beschikbaar zijn in de zomer. Verder nodigt het platform alle opkomende ontwerptalenten en storytellers uit om te reageren op hun website.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion