Beyoncé en Hailey Bieber schitteren samen in nieuwe 'Icy Park'-campagne voor Ivy Park x Adidas

Beyoncé schittert als ijskoningin in de nieuwste designs uit haar Ivy Park x Adidas-collectie.

Beyoncé’s modelabel Ivy Park slaat de handen ineen met Adidas voor een nieuwe collectie die je wintermaanden trakteren op een broodnodige dosis glamour. Dit is niet de eerste samenwerking die de zangeres aangaat met het sportmerk. Precies een jaar geleden lanceerde Queen B samen met Adidas een collectie sneakers, jassen en sieraden. Het zal niemand verbazen dat de collectie een groot succes was en gelukkig hoefden we niet lang te wachten op een vervolg.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beyoncé in Icy Park-campagne

De nieuwe collab heeft de bijnaam Icy Park. Niet gek dus dat de nieuwe campagnebeelden je transporteren naar een waar winterparadijs. Aangezien we dit jaar allemaal onze wintersport moeten missen, genieten we nog een beetje extra van deze beeldschone foto’s. In het hoofdbeeld poseert Beyconcé op een skilift. De zangeres draagt een wit ensemble bestaande uit een bodysuit, matchende leggings, platform sneakers, een skimuts en wanten die tot haar ellebogen reiken.

beyoncé poses for ivy park x adidas collection
Robin Harper

Hailey Bieber

Queen B wist ook Hailey Bieber te strikken voor de campagne. Bieber is gestyled in een magenta crop top met matchende biker shorts, witte sokken, platform sneakers en een gebreide beanie. De collectie bevat verder ook designs voor mannen. Een paar van die kledingstukken zijn te zien op de foto's van Gucci Mane. Ook zijn outfit is van top tot teen wit en bestaat uit een sweatsuit, high-top sneakers, een gebreide beanie en bling waar zelfs de glinsterende sneeuw van de set niet tegenop kan.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Beyoncé over de samenwerking

Toen de zangeres de eerste collectie met Adidas uitbracht, publiceerde ze een persverklaring over de samenwerking. Hierin liet Beyoncé weten ontzettend enthousiast te zijn over haar collab met Adidas. 'Dit is de samenwerking van mijn leven. Adidas is enorm succesvol door het verleggen van creatieve grenzen. We delen een filosofie die creativiteit, groei en sociale verantwoordelijkheid op de eerste plaats zet binnen een bedrijf', aldus de zangeres. Niet verassend dus dat we een jaar later alweer kunnen genieten van een tweede collectie.

Releasedatum van de collectie

Wanneer de nieuwe collectie uitkomt is nog onbekend, maar wij hopen in ieder geval dat we de nieuwe designs voor Valentijnsdag in onze winkelmand kunnen gooien. Houd wel de Instagram van Ivy Park goed in de gaten. De collecties van Beyoncé staan er namelijk om bekend dat ze binnen enkele minuten worden uitverkocht.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion