Met deze sneakers loop jij er binnenkort bij als topmodel Hailey Bieber

Het Italiaanse schoenenmerk Superga kondigde zojuist hun samenwerking met model Hailey Bieber aan.

hailey bieber superga samenwerking
Courtesy of Superga

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Superga.

The word is out! Hailey Bieber is het nieuwste gezicht van schoenenmerk Superga. Na heel wat succesvolle samenwerkingen met celebs als de Olsen Twins, Alexa Chung en Rita Ora, is het deze keer de beurt aan het model. Hailey wordt al tijden als the queen of sneakers gezien, een campagne met het Italiaanse schoenenmerk is dus zeker op zijn plaats.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Superga X Hailey Bieber

Hailey Bieber staat al heel wat jaren bekend als een sneaker queen en street style icoon dat zonder enige moeite de stoerste looks creëert. Een samenwerking met het Italiaanse schoenenmerk Superga, dat zich kenmerkt door eenvoud én stijl, zat er dus zeker aan te komen. Voor de campagne van de lente- en zomercollectie van 2021 is Hailey te zien in de meest iconische Superga's. Zo schittert het model in de klassieke 2750 Cotu, maar ook in nieuwe designs die perfect zijn voor het komend seizoen. Van skatersschoenen tot aan sneakers met platforms waar je 'u' tegen zegt. Ze komen allemaal voorbij in deze nieuwe zomerse collectie.

hailey bieber superga samenwerking
Courtesy of Superga

Perfecte combinatie

De samenwerking tussen de sneaker queen en het schoenenmerk blijkt een perfecte combinatie. 'Superga is tijdloos en stijlvol, een combinatie die naadloos aansluit bij mijn persoonlijke stijl. Ik zie het merk ook als synoniem voor Italië, één van mijn favoriete landen ter wereld en het land waarin ik een deel van mijn huwelijksreis heb doorgebracht. Ik hou van het verhaal en de erfenis van Superga', aldus een enthousiaste Hailey Bieber over de samenwerking.

hailey bieber superga samenwerking
Courtesy of Superga

Duurzame sneakers

Naas het feit dat Hailey en Superga qua stijl een match made in heaven zijn, zetten beide partijen zich graag in voor een beter milieu. Zo spreekt Hailey zich via sociale media regelmatig uit over het gebruiken van milieuvriendelijke producten en maakt Superga al meer dan een eeuw gebruik van natuurlijk rubber en aluminium om duurzame schoenen te maken. Naar eigen zeggen streeft het merk ernaar de bronnen van onze planeet op verstandige én elegante wijze te gebruiken. Het resultaat? Een duurzame én stijlvolle sneakercollectie die vanaf 15 maart te koop is.

hailey bieber superga samenwerking
Courtesy of Superga


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion