Deze twee merken geven een nieuwe betekenis aan streetwear

De capsulecollectie van BOSS en Russell Athletic is de belichaming van future nostalgia.

boss russel athletic
BOSS

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met BOSS x Russell Athletic.

Tailored sportswear, dat is hoe we de nieuwe samenwerking van BOSS en Russell Athletic mogen omschrijven. De twee van oudsher innovatieve merken ontwierpen samen een capsule-collectie die een heel andere beleving aan het populaire fenomeen streetwear geeft.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

BOSS x Russell Athletic

Dat uitgerekend BOSS en Russell Athletic samenkomen om een collectie te ontwerpen die een nieuwe look geeft aan streetwear, is voor modefanaten uit de jaren 2000 geen verrassing. Juist in deze jaren vierden beide merken hun hoogtij. In de kledinggarderobes hing een joggingpak van Russell Athletic toen makkelijk naast een op maat gemaakt pak van BOSS. Nu hangen ze niet meer naast elkaar, maar smelten ze samen voor een capsule-collectie.

boss x russell athletic collectie
Courtesy of Boss X Russell Athletic

Back to the future

Bij het werpen van een eerste blik op de collectie, word je overrompeld met een back-to-the-future-gevoel. De shorts, hoodies, jackets en shirts doen, vanwege de comfortabele pasvorm, toch ergens denken aan de dagen waarop dansfilms als You've Got Served, Honey en Step Up de bioscoopagenda beheersten. Terwijl de strakke lijnen, details en het vakmanschap van BOSS hinten naar streetwear trends die wellicht nog moeten komen. Het is deze combinatie van nostalgische en futuristische gevoelens die de collectie en samenwerking zo bijzonder maakt.

boss x russell athletic
Boss x Russell Athletic

Mixen en matchen

De capsulecollectie bestaat uit kledingstukken die zowel door mannen als vrouwen kunnen worden gedragen. En het doordachte kleurenpalet maakt het eindeloos mixen en matchen van de kledingstukken mogelijk. De samenwerking tussen BOSS en Russell Athletic is dus niet alleen vernieuwend, maar laat ook zien dat mode geen regels en beperkingen kent.

De nieuwe capsulecollectie van BOSS en Russell Athletic is vanaf 24 maart online beschikbaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion