Loewe cancelde hun Herfst/Winter 2021-show – en tóch stond Freja Beha model voor de nieuwe collectie

Ontdek de behind-the-scenes van de shoot voor de nieuwe collectie van Loewe hieronder.

loewe herfstwinter 2021
Loewe + Fumiko Imano

Loewe biedt met de presentatie van hun Herfst/Winter 2021-collectie een alternatief voor de traditionele modeshow. Voor de nieuwe collectie, getiteld A Show In The News, grijpt creative director Jonathan Anderson terug naar een van de oudste vormen van media: de krant.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Freja Beha Erichsen voor Loewe

'The Loewe show has been cancelled': zo begint de teaser voor de nieuwe collectie van Spaans modehuis Loewe. Maar dat hield model Freja Beha Erichsen om toch de Herfst/Winter 2021-collectie van het merk te showen. De videobeelden zijn de behind-the-scenes van de shoot die plaatsvond voor de nieuwe ontwerpen van creative director Jonathan Anderson – die besloot om de collectie op een bijzonder nieuwe manier te presenteren.

Loewe Herfst/Winter 2021

Met Freja Beha als model heeft hij namelijk een supplement gemaakt voor kranten als Le Figaro en Le Monde in Frankrijk, El Mundo in Spanje, The Times of London, The New York Times en The Asahi Shimbun in Japan. Fotograaf Fumiko Imano legde Freja Beha vast in de nieuwste ontwerpen van de Loewe Herfst/Winter 2021, die verrassend kleurrijk is voor wat we van Anderson gewend zijn.

loewe herfstwinter 2021
Loewe + Fumiko Imano

Behind-the-scenes

In de behind-the-scenes video van de shoot voor de collectie zien we Freja Beha in een prachtige setting in de nieuwe Loewe Herfst/Winter 2021-collectie. De acrylkleurige ontwerpen doen ergens denken aan een Piet Mondriaan, en de betoverende look van Freja Beha weet ze als geen ander kracht bij te zetten. Bekijk de video hieronder.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Shop Vogue's Fashion Favourites


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion