Ninamounah debuteert nieuwe Herfst/Winter 2021-collectie 'Seduce Me' op Paris Fashion Week

Nederlands modelabel Ninamounah haalde opnieuw inspiratie uit het dierenrijk voor een ijzersterke collectie, gepresenteerd op Paris Fashion Week.

Ninamounah presenteerde gisteren hun nieuwe Herfst/Winter 2021-collectie op Paris Fashion Week. Het Nederlandse modelabel maakte met een audiovisuele presentatie hun debuut op de Parijse modeweek. Getiteld Seduce Me, onderzoekt de nieuwe collectie de hypnotiserende paringsrituelen van de dierenwereld.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ninamounah debuteert op Paris Fashion Week

Modelabel Ninamounah maakte de afgelopen jaren al vaker internationaal furore met hun collecties, en blijf daarom niet onopgemerkt ging bij topmodel en streetstyle ster Bella Hadid en een van de meest sensationele artiesten van dit moment, Sevdaliza. Hoogtijd dus dat het Nederlandse merk haar vleugels zou uitslaan om haar plek in de internationale modescène te claimen met een showdebuut op Paris Fashion Week.

Seduce Me

De nieuwe Herfst/Winter 2021-collectie van Ninamounah debuteerde middels een audiovisuele catwalkpresentatie op de Parijse modeweek. Getiteld Seduce Me, borduurt de collectie verder op hun onderzoek in de dierenwereld zoals bij voorgaande collecties als Complete Metamorphosis Pt.2 – een van Vogue's hoogtepunten van Amsterdam Fashion Week Herfst/Winter 2020. De video voor de nieuwe collectie die op zondag 7 maart in première ging op Paris Fashion Week werd geregisseerd door Florian Joahn, de art direction was in handen van Ferdi Sibbel.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ninamounah Herfst/Winter 2021

In de collectie voert de kenmerkende tailoring van Ninamounah de boventoon. Overdreven silhouetten en oversized tailoring zijn geïnspireerd op paringsrituelen uit het dierenrijk, waarbij het recht van de sterkste doorgaans opgaat. Fluweel en vinyl in de collectie vertellen het verhaal van verleiding, zoals het gewei van mannelijke herten tijdens het paarseizoen transformeert van 'fluweel' naar 'vinyl' – zodat het gebruikt kan worden om te vechten voor mannelijke dominantie. Het neutrale kleurenpalet, dat wordt afgewisseld met rode accenten, weerspiegelt op zijn beurt de onschuld van dieren voordat ze meedogenloos worden opgejaagd in een door mensen gemaakte wereld.

Samenwerking met Stef Van Looveren

Voor de accessoires van de collectie werkte Ninamounah opnieuw samen met kunstenaar Stef Van Looveren. Het Nederlandse modelabel sloeg voor de tweede keer de handen ineen met de Belgische kunstenaar en presenteerde samen tassen met menselijke en vrouwelijke geslachtskenmerken – die vorig seizoen viral gingen op social media – in kleuren van bubblegum roze tot metallic goud.

Bekijk alle looks van de Ninamounah Herfst/Winter 2021-collectie hieronder.

Shop Vogue's Fashion Favourites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion