Van de catwalk naar de club in de Givenchy Herfst/Winter 2021-collectie

Modellen stampten over de catwalk op een loeiharde technobeat bij de Givenchy Herfst/Winter 2021-show.

Matthew Williams maakte zijn showdebuut voor Givenchy deze week met een Herfst/Winter 2021-show op Paris Fashion Week. De nieuwe creative director van het modehuis presenteerde zijn eerste collectie voor het modehuis afgelopen seizoen met een lookbook. Dit keer kregen we zijn volledige potentie voorgeschoteld met een opzwepende catwalkshow die ons even transporteerde naar een avondje uit in een technoclub.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Een terugkeer naar de club bij Givenchy

Het is inmiddels een jaar geleden dat we voor het laatst los mochten gaan op de dansvloer van onze favoriete club. Givenchy's creative director Matthew Williams speelde met zijn Herfst/Winter 2021-show voor het modehuis in op ons nostalgische verlangen naar een avondje uit. Modellen stampten over de catwalk op een loeiharde techno soundtrack in looks waardig voor onze terugkeer naar het clubleven.

Minimal techno meets Givenchy

In een ruimte die je even zou kunnen vergissen voor een club in Berlijn, galmt de muziek van Robert Hood, een producer en dj afkomstig uit Detroit die bekendstaat als een van de grondleggers van mininal techno. De ready-to-wear looks sluiten feilloos aan bij het gevoel van de soundtrack: gelaagde silhouetten in voornamelijk zwart en crèmekleuren, vlijmscherpe tailoring en op maat gemaakte blazers met uitvergrote schouders en hier en daar een lederen harnas. Deze collectie gaat gegarandeerd zijn weg van de catwalk naar de club maken.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Givenchy Herfst/Winter 2021

De techno-soberheid van sommige looks werd afgewisseld met fluffy nepbont, de imposante silhouetten met bodycon mini-jurken. Dit is een collectie van extremen, nogmaals bevestigd door het zwart-witte kleurenpalet van de looks. Matthew Williams geeft met de Givenchy Herfst/Winter 2021-collectie duidelijk aan wat zijn visie is voor het iconische modehuis: de modewereld – en als het even kan, het nachtleven – flink wakkerschudden.

Bekijk alle looks uit de Givenchy Herfst/Winter 2021-collectie hieronder.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion