Chanel Herfst/Winter 2021: Après-ski meets Parisian chic uit de jaren zeventig

Virginie Viard ontwierp een collectie voor Chanel Herfst/Winter 2021 waarmee je klaar bent voor het leven na de lockdown.

De shows voor de Herfst/Winter 2021-modeweken zijn hoopvol voor de toekomst – ook die van Chanel. Virginie Viard ontwierp een collectie voor komend najaar waarmee je in stijl het leven na de lockdown kunt trotseren. Après-ski meets Parisian chic uit de jaren zeventig; wij zeggen volmondig ja.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Chanel-show op Paris Fashion Week

Het verlangen naar het leven na de lockdown wordt alsmaar groter, zo ook bij onze favoriete modeontwerpers. Voor de Chanel Herfst/Winter 2021-collectie droomde creative director Virginie Viard weg bij het idee van skiën, snowboarden en après-skiën. Het resultaat? Een breed scala aan winterproof looks met een touch of Parisian chic waarin je skivakantie kunt vieren zoals nooit tevoren.

Film door Inez & Vinoodh

De nieuwe Chanel-collectie werd gepresenteerd in een bijzondere video geregisseerd door Nederlands fotografenduo Inez en Vinoodh. 'Ik stelde me voor dat de modellen een show voor zichzelf zouden doen, van kamer naar kamer gaan, elkaar kruisen op de trappen, hun jassen opstapelen in de garderobe en naar de volgende verdieping gaan om zich om te kleden,' vertelt Viard in het statement. En dat is precies wat we voorgeschoteld krijgen: een kijkje binnen bij een girls night in, gefilmd in de intieme nachtclub Castel.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Chanel Herfst/Winter 2021

'Deze collectie is een mix van twee invloeden: de sfeer van skivakanties, waar ik dol op ben, en een bepaald idee van het coole Parijse chic, van de jaren 70 tot nu,' vertelt Virginie Viard over de collectie. Pluizige Yeti-moonboots, glitterende gebreide truien en klassieke overcoats in Chanel-tweed zorgen dat je klaar bent voor de koudste maanden van het jaar – en wellicht eindelijk een wintersportvakantie. En nog steeds loop je erbij met een je ne sais quoi-gehalte dat alleen een Chanel-look je kan brengen.

Bekijk alle looks uit de Chanel Herfst/Winter 2021-collectie hieronder.

Shop Vogue's Fashion Favorites

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion