Dior herlanceert iconische Saddle Bag die John Galliano introduceerde in 1999

Maria Grazia Chiuri brengt de iconische Saddle Bag terug tot leven.

Dior-herlanceert-saddle-bag
Dior

Hold your horses! Modehuis Dior herlanceert de iconische Saddle Bag voor zijn Herfst/Winter 2018-collectie. Dat Maria Grazia Chiuri, creatief directeur van Dior, dol is op paarden kon je al zien tijdens de Dior's Cruise 2019-show in het Franse stadje Chantilly eind mei dit jaar. Nu brengt de Italiaanse Chiuri de tas terug tot leven in de nieuwe wintercollectie van het Franse modehuis.

Back for more
De tas werd voor het eerst geïntroduceerd door John Galliano, toenmalig artistiek directeur van Dior, in de Lente/Zomer 2000 collectie. Een van de meest bekende it-bags uit de noughties werd gedragen door onder anderen Carrie Bradshaw en Beyoncé. Op de Herfst/Winter 2018-catwalk in Parijs eerder dit jaar, werden al een paar versies van de tas gespot. Nu lanceert Dior de tas in tal van verschillende uitvoeringen. Zo heb je de Saddle Bag in onder anderen verschillende kleuren leer, is ze bekleed in canvas stof met het Dior-logo dat kriskras door elkaar loopt en zijn er een paar die gehuld zijn in kleurrijk borduurwerk. Het goudvergulde logo, dat overigens op een stijgbeugel lijkt (timing much red.), bengelt langs de tas aan een leren riempje. De tas kun je crossbody dragen en de schouderriem is verwisselbaar door Zuiders versierde riemen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1
Dior
2
Dior
3
Dior
4
Dior
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion