Top 5 best read: week 29 2018

Louis Vuitton komt eindelijk met een online boetiek in Nederland en Kensington Palace deelt de officiële doopfoto's van prins Louis.

top-5-best-reads-week-29
Getty Images

De 5 best gelezen artikelen van week 29, 2018.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Dit is er allemaal nieuw op Netflix in juli 2018
Getty Images

Soms zie je door de bomen het bos niet meer op Netflix, en lijkt het alsof je steeds maar weer dezelfde opties voorgeschoteld krijgt op basis van je kijkhistorie. Maar geen paniek: Vogue selecteert wekelijks de nieuwste films en series die je écht wil zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Britse realityserie Amazing Interiors, waarin excentrieke huiseigenaren worden gevolgd? Of de bloedstollende film Inferno? Dit is er allemaal nieuw op Netflix in juli.

2 Ontwerper Marloes Hoedeman over het succes van Love Stories
Love Stories

H&M slaat voor het eerst ooit de handen ineen met een lingeriemerk voor een speciale collectie. En wel het Amsterdamse Love Stories, in 2013 opgericht door stylist Marloes Hoedeman. Het label groeide binnen vijf jaar uit tot een bekend lingerielabel, met inmiddels 15 boetieks en meer dan 3000 verkooppunten. Binnenkort liggen de ontwerpen ook in de schappen van H&M. Vogue sprak met Marloes over het succes van Love Stories.

3 Louis Vuitton lanceert online boetiek in Nederland
Getty Images

Driemaal hoera! Modehuis Louis Vuitton heeft afgelopen week hun officiële e-commerce website in Nederland gelanceerd. Eindelijk zijn alle dames- en herencollecties, lederwaren, accessoires, horloges en juwelen, koffers en parfums met één klik op de knop te bestellen. Die prachtige tas bestellen is nu gemakkelijker dan ooit. Waar wacht je nog op?

4 Zo krijg je een krachtige, gezonde modellenhuid in 6 simpele stappen
La Mer

Hoe vind je nu de perfecte verzorging voor jouw huid, zodat het straalt als dat van Naomi, Kate of Gisele? Het blijken vooral de ingrediënten te zijn die de huid van binnenuit hydrateren, herstellen, egaliseren en verzachten. Er zijn een aantal gouden regels voor die krachtige, gezonde modellenhuid. We zetten ze op een rij.

5 Kensington Palace deelt de officiële foto’s van de doop van prins Louis
Instagram Kensington Palace

Kensington Palace heeft afgelopen maandag een reeks foto's gedeeld van de doop van prins Louis, de jongste zoon van prins William en Kate Middleton. De prins werd op maandag 9 juli gedoopt in Londen, waarbij ook prins Harry en Meghan Markle aanwezig waren. Op de foto's zien we de Britse koninklijke familie, inclusief een hele vrolijke prins George en schattige prinses Charlotte.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion