Top 5 best read: week 33 2018

Lees hier de meest populaire artikelen van afgelopen week.

top-5-best-read-week-33
Getty Images

Vogue stelt iedere week de meest populaire artikelen samen, zodat je als Vogue-lezer niets mist. Zo werden deze week onder meer de schoenen- en jurkentrends uitgelicht voor het nieuwe modeseizoen, zagen we tijdens Copenhagen Fashion Week de comeback van de Teva-sandaal en moet je naar Turkije als je voordelig wil shoppen, gezien daar de luxegoederen goedkoper zijn na een daling van de lira.

Fashion model, Clothing, Dress, Fashion, White, Shoulder, Gown, Runway, Wedding dress, Fashion show,
InDigital
1 van 5
Scandinavische Cecilie Bahnsen werkt samen met Teva

Na de Birkenstock en de Croc maakt ook de Teva een comeback. Tijdens Copenhagen Fashion Week was de sandaal te zien in de show van Cecilie Bahnsen, waar hij een stijlvolle update met kristallen kreeg.

White-collar worker, Conversation, Headgear,
InDigital
2 van 5
Dit is er nieuw op Netflix in augustus

Vogue selecteert wekelijks de nieuwste door Netflix geüploade films en series die je écht wil zien. Kijk dit weekend bijvoorbeeld de film Allied, met Brad Pitt en Marion Cotillard in de hoofdrol. Ze spelen geheim agent Max Vatan en verzetsstrijder Marianne Beausejour, wiens relatie onder druk komt te staan tijdens de Tweede Wereldoorlog.

White, Street fashion, Fashion, Shorts, Footwear, Bag, Leg, Fashion accessory, Handbag, Shoe,
InDigital
3 van 5
Waarom luxemerken ineens een stuk goedkoper zijn in Turkije

De waarde van de Turkse munt, de lira, is de afgelopen tijd enorm in waarde gedaald. Dat heeft niet alleen gevolgen voor de inwoners van Turkije, die steeds minder voor hun geld kunnen krijgen. Maar ook voor toeristen, voor wie die gedaalde waarde juist positief uitpakt.

Fashion show, Fashion model, Fashion, Runway, Clothing, Public event, Event, Shoulder, Haute couture, Fashion design,
InDigital
4 van 5
De beste jurkentrends voor Herfst/Winter 2018

September staat in het teken van een gloednieuw modeseizoen, en daarbij horen de nodige nieuwe trends. De jurken van dit najaar zijn uitdagend: zo zien we onder andere veel leer en een hoop dierenprints. Waar zien we jou straks in rondlopen?

Footwear, Pink, Boot, White, Shoe, Snow boot, Riding boot, Knee-high boot, Outerwear, Carmine,
InDigital
5 van 5
De beste schoenentrends voor Herfst/Winter 2018

Naast jurken moet er natuurlijk ook gekeken worden naar het schoeisel voor het komende seizoen. Zo zien we onder andere de rubberen laars, waarmee je zonder twijfel stijlvol het druilerige weer trotseert. Als ook de iconische Spice-girls-platforms, die onze jeugdherinneringen doen herleven.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion