Nieuwe Together-campagne van Mango is geregisseerd door Mario Sorrenti

En wij selecteerden de best buys voor het nieuwe Herfst/Winter seizoen.

Mango Herfst Winter 2018 Mario Sorrenti
MARIO SORRENTI FOR MANGO

De nieuwe campagne van Mango, Together, is een ode aan familie. Acteur Adrien Brody en modellen Amber Valletta, Carolyn Murphy en Adwoa Aboah schitteren in de nieuwe campagne, die werd geregisseerd door topfotograaf Mario Sorrenti. Sorrenti vroeg iedereen zijn of haar familie mee te nemen naar de fotoshoot en dat werd een bijzonder tafereel.

Sorrenti

De Napolitaanse Mario Sorrenti werd bekend door zijn werk voor vooraanstaande tijdschriften zoals Vogue en Harper’s Bazaar. Sorrenti mocht ook de Pirelli Calendar van 2012 fotograferen. Als zoon van modefotograaf Francesca Sorrenti kreeg hij fotografie met de paplepel ingegoten. Hij legde voor de nieuwe Herfst/Winter 2018 campagne van Mango het familiegevoel vast. Hij koos niet alleen voor supermodellen waar hij graag mee werkt, maar voor zijn eigen familie, om die warme, intense band die Italiaanse families vaak hebben, vast te leggen. Zijn zus Vanina, haar dochter en de man van haar dochter zijn allemaal te zien in de campagne. Hij vroeg ook aan de supermodellen hun familie mee te nemen naar de shoot. Zo nam Adwoa Aboah haar zus Kesewa en haar nicht Alewya mee en zijn goede modellenvriendinnen Amber Valletta en Carolyn Murphy samen te zien in de nieuwe collectie.

70’s

Deze Herfst/Winter kiest Mango voor een andere ontwerprichting. De modeketen koos voor tijdloze ontwerpen, gemaakt van rijke en kwalitatieve stoffen. In zowel de silhouetten als prints (denk dierenprints waar Steven Tyler zich in de jaren ’70 op het podium graag in hulde) zien we een duidelijke referentie naar de 70’s. Vooral de klassieke coats, denim en grofgebreide truien vallen op. Het doet ons denken aan de garderobe van Joanna Kramer in de film Kramer vs. Kramer, gespeeld door de beeldschone Meryl Streep. Het kleurenpalet is net zoals die van Joanna neutraal en warm, met kleuren als steengrijs, chocoladebruin en zand. De collectie heeft de perfecte basisstukken om jouw garderobe voor het nieuwe seizoen mee op te frissen. We selecteren de best buys.

1 The Suit
Mario Sorrenti for Mango

De power suit werd al gezien in de Pre Fall collecties en is definitief doorgebroken voor het Herfst/Winter seizoen. Niet dat het nieuw is, want ‘power dressing’ ontstond mid jaren zeventig, toen vrouwen langzaamaan meer naam maakten op de kantoorvloer en carrièrevrouwen niet langer een uitzondering waren. Nu is ‘ie terug, het mannenpak, simpel, strakgesneden en stijlvol.

Rok - Jack wol - Laarzen - Palazzo pantalon

2 Checks
Mario Sorrenti for Mango

De Schotse ruit is dit najaar niet alleen te vinden in de collectie van Britse ontwerpers. De ruit werd volop gezien en verdient een plek in de garderobe, of het nu op een jas, rok of pantalon is.

Geruiten jack - Geruiten jas - Jeans

3 Classic coat
Mario Sorrenti for Mango

Dit seizoen is de coat game strong. Investeer in een tijdloze, klassieke coat, het liefst een tailored ontwerp en van wol. Het tilt elke look naar een hoger niveau, zoals Françaises dat doen.

Satijnen jurk - Jurk - bloemenprint

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion