Top 5 best read: week 35 2018

Dit zijn de best gelezen artikelen van deze week.

Street Style - Mercedes-Benz Fashion Week Australia 2016
Christian VierigGetty Images

Meghan Markle was deze week te zien in Londen, tijdens een theatervoorstelling. Tegelijkertijd werd bekendgemaakt dat haar beeldschone trouwjurk tentoon wordt gesteld in Windsor Castle. Het was ook de week dat bekend werd dat Ikea een speciale vintage collectie uitbrengt en de Nederlandse ontwerpers Rushemy Botter en Lisi Herrebrugh naar Nina Ricci vertrekken.

Meghan markle Prins Harry Londen
Getty ImagesGetty Images
1 van 5
Meghan Markle in Juditch & Charles

Meghan Markle, Duchess of Sussex, vergezelde Prins Harry deze week naar het Victoria Palace Theatre in Londen voor een gala-optreden van de Broadway hit Hamilton. Daar was de hertogin te zien in een tuxedo-jurk van het Canadese label Judith & Charles, misschien wel haar meest uitdagende look tot nu toe.

Madison Stubbington anorexia
Getty ImagesGetty Images
2 van 5
Madison Stubbington deelt persoonlijk verhaal

Topmodel Madison Stubbington liep shows voor onder andere Saint Laurent, Anna Sui, Chalayan en Valentino en stond onder meer op de cover van Numéro. De roodharige deelt nu in een Instagrampost dat haar succesvolle modellencarrière waarschijnlijk anorexia in de hand gewerkt en deelt een voor en na foto.

Ikea Collectie Vintage
Ikea
3 van 5

IKEA viert feest. Dit jaar bestaat de meubelgigant 75 jaar en om dat te vieren lanceren zij driedelige vintage-collectie. Verschillende tijdperken passeren de revue, zoals de jaren negentig en de zeroes.

Rushemy Botter Lisi Herrebrugh Nince Ricci
Rushemy Botter en Lisi Herrebrugh, door Sean Murray
4 van 5
Rushemy Botter en Lisi Herrebrugh naar Nina Ricci

De Nederlandse, in Antwerp wonende en werkende duo Rushemy Botter en Lisi Herrebrugh – die zowel zakelijk als privé een koppel vormen - hebben groot nieuws. De twee zijn aangesteld bij het Franse modehuis Nina Ricci als creative directors.

Meghan Markle Royal Wedding Trouwjurk Givenchy
Getty ImagesGetty Images
5 van 5
Meghan Markle's trouwjurk tentoongesteld

Lucky us. Binnenkort kunnen wij de bruidsjurk waarin Meghan Markle het ja-woord gaf aan haar prins Harry tijdens de Royal Wedding van dichtbij bewonderen., namelijk in Windsor Castle.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion