Top 5 best read: week 36 2018

Dit zijn de best gelezen artikelen van deze week.

top-5-best-read
Dior

Deze week stond in het teken van het nieuwe oktobernummer van Vogue. Zangeres Anouk staat met haar complete gezin op de cover en dat zorgde voor veel reactie. Vogue ging met haar in gesprek over liefde, familie, opvoeding en muziek, wat leidde tot een eerlijk en openhartig interview. Ook was het de week van Italiaanse influencer en entrepreneur Chiara Ferragni, die in het (extravagante) huwelijksbootje stapte met haar grote liefde Fedez. Het resultaat was een spectaculaire bruiloft en wel drie (!) custom made jurken. Daarnaast vond het Venetië Film Festival plaats, zijn de castings van Victoria's Secret begonnen (met Nederlandse en Vlaamse modellen) en gaat Karl Lagerfeld samenwerken met Puma.

Clothing, Plaid, Street fashion, Shoulder, Fashion, Fashion model, Beauty, Hairstyle, Pattern, Shirt,
Marc de Groot
1 van 5
Anouk: ‘Ik heb nooit een ster willen worden, maar droomde wel van een tafel vol kinderen'

Zangeres Anouk siert de cover van ons oktobernummer met haar héle gezin. Naast kinderen Benjahmin Kingsley, Elijah Jeremiah, Phoenix Ray, Jesiah Dox, Sion Jethroe en Jelizah Rose is ze ook naast haar grote liefde Dominique te zien. Vogue portretteerde haar modern family, vlogger Nienke Plas voelt de eigenzinnige muziekvedette aan de tand.

Clothing, Shoulder, Fashion, Street fashion, Human leg, Leg, Fashion model, Dress, Beauty, Little black dress,
Getty Images
2 van 5
Alle Nederlandse en Vlaamse modellen op de casting van Victoria's Secret 2019

In New York vonden afgelopen week de castings plaats voor de show van Victoria's Secret, bekend om de uiterst strenge selectie. Ook veel Nederlandse en Vlaamse modellen waren van de partij. Benieuwd wie je wellicht volgend jaar op de runway ziet? Bekijk hier alle Nederlandse en Vlaamse modellen.

Bride, Photograph, Dress, Gown, Pink, Clothing, Wedding dress, Event, Bridal clothing, Ceremony,
Alberta Ferretti
3 van 5
Chiara Ferragni trouwt in cunstom made Dior-jurken in Italië

Vorig weekend vond de extravagante trouwerij van influencer Chiara Ferragni (31) en de 28-jarige rapper Fedez (Federico Leonardo Lucia) plaats op het Italiaanse eiland Sardinië. De speciale gelegenheid - #TheFerragnez - was spectaculair (er was zelfs een kermis, inclusief draaimolen en reuzenrad), en dat gold ook voor Chiara's jurken. Ze trouwde in maar liefst twee custom made Dior jurken, én een feestjurk van Prada.

Fashion, Leg, Outerwear,
Karl Lagerfeld x Puma
4 van 5
Karl Lagerfeld maakt een exclusieve capsule collectie voor Puma

Na zijn eerdere samenwerking met Kaia Gerber heeft Karl Lagerfeld een nieuw samenwerkingsproject. De ontwerper slaat nu de handen ineen met streetwear-label Puma voor een exclusieve collectie, bestaande uit sportieve items als hoodies, joggingbroeken en logo T-shirts. Daarnaast komt er een speciale Karl Lagerfeld x Puma sneaker op de markt.

Hair, Fashion model, Fashion, Street fashion, Beauty, Hairstyle, Lip, Skin, Long hair, Brown hair,
Getty Images
5 van 5
De mooiste looks van het Venetië Film Festival 2018

Afgelopen week stond in het teken van het prestigieuze Venetië Film Festival. Filmmakers, actrices en modellen verschenen in de prachtigste looks op de rode loper. Wij hebben ze allemaal voor je op een rijtje gezet.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion