Top 5 best read: week 37 2018

Hier vind je de best gelezen artikelen van deze week.

gemma-ward-model-catwalk-heath-ledger
Graham DenholmGetty Images

Het nieuws deze week gemist? Vogue praat je bij. Deze week werd de line-up voor de Victoria's Secret Show 2018 bekendgemaakt, keerde Gemma Ward terug op de catwalk, maakte Lourdes haar catwalkdebuut en waren ook Kim Kardashian West en Meghan Markle onderwerp van gesprek.

 
Getty Images
1 van 5
De line-up voor de Victoria's Secret Show

Het is bijna zover. De Victoria’s Secret Show 2018 zal in november plaatsvinden. Natuurlijk zijn er de officiele Angels, waaronder Adriana Lima, Romee Strijd, Martha Hunt en Taylor Hill, maar zoals elk jaar zijn er ook nieuwkomers en andere vaste gezichten die de nieuwe lingerie zullen showen. We maakten deze week alle 45 modellen bekend die meelopen tijdens de show.

 gemma-ward-model-catwalk-heath-ledger
Getty Images
2 van 5
Gemma Ward terug op de catwalk

Gemma Ward is back. Het supermodel was te zien tijdens de show van Proenza Schouler in New York, nadat ze haar modellenleven ruim tien jaar geleden vaarwel zei. In een interview deelde Ward (nu 30) dit jaar ook dat ze het zwaar te verduren heeft gehad nadat Ledger zijn eigen leven nam.

 lourdes-madonna-model
Getty Images
3 van 5
Lourdes maakt catwalkdebuut

De dochter van Madonna, de 21-jarige Lourdes, heeft zojuist haar debuut gemaakt als model tijdens New York Fashion Week. Ze verscheen op de catwalk van de Lente/Zomer 2019 show van Gypsy Sport.

kim-kardashian-studie-rechten
Getty Images
4 van 5
Kim Kardashian studeert rechten

Kim Kardashian West volgt een rechtenstudie. Man Kanye West zegt dat zijn vrouw zich in wil zetten voor mensenrechten. ‘Mijn vrouw doet een rechtenstudie en is er bloedserieus over.'

meghan-markle-zwanger-prins-harry 
Getty Images
5 van 5
Meghan Markle zwanger?

Vorige week deed het gerucht de ronde dat Meghan Markle zwanger zou zijn. Het was echter de blauwe jurk van Jason Wu die voor de ophef zorgde.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion