Top 5 best read: week 38 2018

De best gelezen artikelen van afgelopen week.

top-5-best-read-week-38
Getty Images

Afgelopen week stond in het teken van Londen Fashion Week, waar niet alleen veel Britse ontwerpers hun nieuwe Lente/Zomer 2019 collecties toonden, maar ook weer een goedgekleed modepubliek van de partij was. We hebben daarom de beste streetstyle uit Londen voor je verzameld. Daarnaast vertelt Instagrams fashion director Eva Chen over de nieuwste functie op de app, heeft Vogue getest of het analyseren van je geboortehoroscoop helpt bij het vinden van je levensdoel en hebben we de beste foundations voor je op een rijtje gezet (die je gewoon bij de drogisterij kunt kopen).

Clothing, Trousers, Leg, Footwear, Tights, Leggings, Shoe, Sportswear, Human leg,
InDigital
1 van 5
Rubberen boots voor je nieuwe herfstgarderobe

Het is inmiddels herfst en dat betekent dat het nu echt tijd wordt onze najaarsgarderobe op orde te krijgen. Vogue tipt: ga voor rubberen laarzen. Veel gezien op de catwalk tijdens de Herfst/Winter 2018 collecties, en daarnaast ook nog eens de perfecte items om het aankomende najaarsweer mee te trotseren.

Clothing, Hat, Lip, Beauty, Chin, Nose, Baseball cap, Headgear, Cap, Fashion accessory,
Imaxtree
2 van 5
De beste foundations van de drogisterij

Ben je even krap bij kas, maar komt er niets meer uit het pompje van je foundation? Een minder groot budget betekent lang niet altijd minder goede producten. Vogue's beautydirector Karen van Ede selecteerde de beste foundations die je gewoon bij de drogist kunt kopen.

Street fashion, Photograph, Clothing, Yellow, Fashion, Snapshot, Pink, Street, Road, Outerwear,
Getty Images
3 van 5
Eva Chen vertelt over de nieuwe shopping features van Instagram

Onlangs gingen de geruchten de rondte dat Instagram bezig is met het ontwikkelen van een nieuwe shopping-app. Nu laat Instagrams fashion partnerships director Eva Chen in een exclusief interview met de Britse Vogue weten dat het platform definitief bezig is met het lanceren van shopping-functies binnen de bestaande app.

Plaid, Tartan, Clothing, Street fashion, Pattern, Fashion, Beauty, Fashion model, Outerwear, Design,
Getty Images
4 van 5
De beste streetstyle van Londen Fashion Week

Londen Fashion Week is officieel ten einde gekomen, maar de looks - zowel die van de catwalk als van de straat - blijven ons bij. De Britse hoofdstad werd overspoeld door modemensen in de meest inspirerende looks. See for yourself.

Skin, Hand, Organism, Finger, Plant, Gesture, Thumb,
Paul Bellaart, Vogue Nederland, september 2013
5 van 5
Vogue Test: analyse van je geboortehoroscoop om je levensdoel te vinden

Voor Vogue.nl duikt digital editor Kaira van Wijk in de wondere wereld van spirituele wellness. Ze ging langs bij intuïtief astroloog en healer Danielle Page om haar geboortehoroscoop te analyseren voor 'het vinden van haar levensdoel op aarde'. Lees hier haar ervaringen.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion