Best gelezen week 39 2018: van Gigi en Bella in de Efteling tot de meest gevraagde kapsels

Van Gigi en Bella's bezoek aan de Efteling tot de meest gevraagde haarstijlen bij de kapper: dit zijn de best gelezen artikelen van deze week.

top-5-best-read-week-39
Getty Images

Begin deze week werd bekend dat Meghan Markle en prins Harry het weekend in Amsterdam waren, zonder dat iemand het ook maar wist. We hadden daarnaast te maken met nog een surprise visit van grote namen in ons kleine landje. Modellenzusjes Gigi en Bella Hadid besloten af te reizen naar hun familie in Brabant voor een gezellige familiedag in attractiepark de Efteling. Wel in full disguise, natuurlijk. Lees hier de meest populaire artikelen van afgelopen week.

Clothing, Street fashion, Fashion, Crop top, Shirt, Jeans, Trousers, Footwear, Leg, Top,
Getty Images
1 van 5
Gigi en Bella Hadid waren in de Efteling

De familie Hadid bracht deze week een dag door in de Efteling in het Brabantse Kaatsheuvel. Modellenzusjes Gigi en Bella gingen verkleed als ridders, wellicht als undercover-methode om niet ontdekt te worden. Ook moeder Yolanda Hadid, broertje Anwar Hadid, en goede vriendin en collega Kendall Jenner waren van de partij. Bekijk hier de beelden.

Forehead, Chin, Facial hair, Beard, Moustache, News, Photo caption, Fictional character,
Netflix
2 van 5
Nieuw op Netflix in september en oktober 2018

Iedere week selecteert Vogue de beste nieuwkomers op Netflix, van klassiekers tot de nieuwste Originals. Zo belooft oktober een hele fijne maand te worden, waarin onder andere het langverwachte tweede seizoen van Making A Murderer op de streamingdienst verschijnt. Benieuwd wat de aankomende maand nog meer voor je in petto heeft? Lees het hier.

Hair, Face, Blond, Hairstyle, Eyebrow, Skin, Lip, Beauty, Chin, Layered hair,
Getty Images
3 van 5
De 10 meest gevraagde haarstijlen bij de kapper

Een nieuw seizoen betekent niet alleen nieuwe garderobe, maar ook een gloednieuw kapsel. Topkapper John Beerens heeft speciaal voor Vogue een top 10 voor je samengesteld (van kapsel tot kleur) met de meest gevraagde haarstijlen van afgelopen zomer, die zo mee kunnen naar de herfst. Welk kapsel kies jij?

White, Yellow, Fashion, White-collar worker, Suit, Event, Dress, Gesture, Conversation, Tourism,
Getty Images
4 van 5
Meghan Markle en Prins Harry's weekend Amsterdam

Wie dit weekend in Amsterdam was, had zomaar oog in oog kunnen staan met Meghan Markle en Prins Harry. Het koninklijk stel maakte een geheime weekendtrip naar onze hoofdstad om de opening van het SoHo House Amsterdam te vieren, samen met een lange lijst aan andere bekende namen.

Clothing, Dress, Couch, Style, One-piece garment, Day dress, Blond, Street fashion, studio couch, Design,
Getty Images
5 van 5
Gwyneth Paltrow deelt zeldzame foto met dochter

De appel valt niet ver van de boom als we Gwyneth Paltrow's nieuwe Instagram-upload bekijken. Zo deelde de actrice een selfie met haar 14-jarige dochter Apple Martin. Op de zeldzame foto lijken de twee net zussen. See for yourself.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion