Best gelezen week 41 2018: alle looks van Moschino x H&M en de kritiek op Melania's outfit

Vogue selecteert de best gelezen artikelen van afgelopen week.

Clothing, Photo shoot, Muscle, Arm, Dancer, Abdomen, Hip-hop dance, Costume, Photography, Waist,
H&M

Begin deze week onthulde H&M en Moschino de nieuwe designersamenwerking en werden de allereerste campagnebeelden voor het eerst gepresenteerd. Eindelijk kregen we alle looks te zien van de Moschino x H&M collectie. Natuurlijk was er ook anders nieuws. Onder andere Kanye West verdween van social media (en had hij een wel heel bijzondere ontmoeting met president Trump), Keira Knightley gaf openlijk kritiek op een Britse royal en Melania Trump zorgde voor ophef door haar ongepaste kledingkeuze. We praten je bij.

Clothing, Fashion model, Shoulder, Fashion, Hairstyle, Photo shoot, Denim, Fashion design, Photography, Waist,
H&M
1 van 5
Alle looks van de Moschino x H&M collectie

H&M heeft (eindelijk!) alle looks van de nieuwe designersamenwerking met het Italiaanse Moschino bekendgemaakt. Bekijk ze hier allemaal, en bereid je alvast voor op de lancering van de collectie op 8 november.

White, Clothing, Street fashion, Outerwear, Blazer, Suit, Hat, Beige, Formal wear, Fashion,
Getty Images
2 van 5
Veel kritiek op de kledingstijl van Melania Trump in Kenia

Melania Trump was afgelopen week op haar eerste buitenlandse soloreis. Ze bezocht Ghana, Malawi, Kenia en Egypte waar ze zich vooral richtte op onderwijs en gezondheidszorg voor kinderen. Het bezoek van Melania aan Afrika dreigde opnieuw te worden overschaduwd door haar vrij opmerkelijke kledingkeuze.

Clothing, Fashion, Fashion show, Street fashion, Outerwear, Fashion model, Coat, Fashion design, Footwear, Runway,
Getty Images
3 van 5
Keira Knightley uit kritiek op Kate Middleton

Keira Knightley heeft in een open brief felle kritiek geuit op Kate Middleton. De actrice vindt het niet van deze tijd dat Middleton zich enkele uren na de geboorte van haar kinderen alweer een smetteloze verschijning maakte in een jurk, feilloos haar en perfecte make-up, zo schrijft ze in haar artikel.

Interior design, Building, Product, Furniture, Office, Architecture, Design, Room, Ceiling, Table,
de Bijenkorf
4 van 5
De Bijenkorf Rotterdam lanceert vernieuwde damesafdeling

Liefhebbers van modehuizen als Louis Vuitton, Valentino en Saint Laurent kunnen binnenkort ook terecht bij de Bijenkorf in Rotterdam. De vestiging heeft zijn lederwaren- en damesafdeling flink onder handen genomen. Dit is wat je allemaal kunt verwachten.

Street, Street performance, Street dance, Vacation, Shoe, Tourism, Dance,
Getty Images
5 van 5
Waarom Kanye West afscheid nam van social media

Nadat Kanye West (41) zijn naam heeft veranderd in Ye, besloot de rapper begin vorige week al zijn social media-accounts te verwijderen. Een opvallende keuze, gezien de rapper altijd erg actief is geweest, met name op Twitter. De reden komt dan ook uit onverwachte hoek.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion