Best gelezen week 42 2018: van Meghan Markle's baby bump tot de nieuwste samenwerking van Tommy Hilfiger

Dit zijn de best gelezen artikelen van deze week.

best-gelezen-week-42
Pool/Samir HusseinGetty Images

Begin deze week kwam het grote nieuws naar buiten dat Meghan Markle in verwachting is van haar eerste kind. Zo konden we al een babybuikje ontdekken bij de Britse royal, en sprak de hertogin van Sussex zich voor het eerst uit over haar zwangerschap. Verder werd bekend dat Charlotte Tilbury de make-up tijdens de Victoria's Secret show van dit jaar gaat verzorgen en slaan Tommy Hilfiger en actrice Zendaya de handen ineen voor een speciale capsule collectie. Lees hier de best gelezen artikelen van afgelopen week.

image
Getty Images
Meghan Markle verbergt baby bump

Maandag werk bekend gemaakt dat Meghan Markle zwanger is van haar eerste kind. Al tijden gingen er geruchten dat de hertogin zwanger zou zijn. Zo zou ze haar baby bump hebben verborgen tijdens de bruiloft van prinses Eugenie, terwijl ze gekleed was in een koninklijke look van modehuis Givenchy.

1 van 5
image
Getty Images
Meghan spreekt zich voor het eerst uit over zwangerschap

Toen het nieuws van Meghan Markle's zwangerschap brak, waren zij en prins Harry net begonnen aan hun royal tour door Australië, Nieuw-Zeeland, Fiji en Koninkrijk Tonga. Tijdens hun bezoek aan het Admiral House in Sydney sprak Meghan zich voor het eerst uit over haar zwangerschap, en dat ging samen met een hele aangename verrassing.

2 van 5
image
Getty Images
Charlotte Tilbury wordt de exclusieve make-up sponsor van Victoria's Secret

Voor de Victoria's Secret modeshow 2018 in New York is meer nieuws naar buitengekomen: de Britse make-up artist Charlotte Tilbury met haar gelijknamige beautylabel is benoemd tot officiële sponsor van de show. Benieuwd naar de look van de VS Angels dit jaar? Wij praten je bij.

3 van 5
image
Getty Images
De dochter van Keira Knightley mag geen Disney-films kijken

Actrice Keira Knightley kwam afgelopen week wederom in het nieuws. Dit keer niet door haar kritiek op Kate Middleton, maar door een andere opvallende uitspraak over het moederschap. Zo mag haar dochter Edie niet naar Disney-films kijken, en wel om deze reden.

4 van 5
image
Getty Images
Tommy Hilfiger en Zendaya lanceren capsule collectie

Tommy Hilfiger en de Amerikaanse actrice Zendaya slaan de handen ineen. De twee bundelen hun krachten en zullen een speciale collectie lanceren, waarmee Zendaya in de voetsporen treedt van model Gigi Hadid.

5 van 5
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws