Best gelezen week 43 2018: Van Meghan Markle's zwangerschaplooks to Romee Strijds huwelijk

Dit zijn de best gelezen artikelen van deze week.

romee-strijd-laurens-van-leeuwen-getrouwd
GothamGetty Images

Deze week verscheen er een verbijsterende vertoning van Koningin Maxima bij het staatsbezoek in het het Verenigd Koninkrijk. Zo werd zij gezien in een tiara met een kostbare Stuart-diamant. Verder kwam het verassende nieuws van het geheime huwelijk van Romee Strijd en haar vriend Laurens van Leeuwen en begint er een boycot in beweging te komen tegenover Victoria Secret. Lees hier de best artikelen van afgelopen week.

Koninging-Maxima
Getty Images
1 van 5
Koningin Máxima draagt tiara met zeldzaam Stuart-diamant

Koningin Máxima verraste de wereld door een tiara te dragen met een kostbare Stuart-diamant tijdens een staatsbezoek in het Verenigd Koninkrijk. De Stuart-diamant is voor het laatst 40 jaar geleden in het openbaar gedragen door koningin Juliana.

Romee-Strijd-Huwelijk
Getty Images
2 van 5
Romee Strijd is in het geheim getrouwd

Naar verluidt is het Nederlandse model Romee Strijd onlangs in het geheim getrouwd met haar vriend Laurens van Leeuwen. Het stel zou om praktische redenen getrouwd zijn.

The Duke And Duchess Of Sussex Visit Tonga - Day 2
Chris JacksonGetty Images
3 van 5
Meghan Markle's zwangerschapslooks

Meghan Markle en prins Harry zijn bezig met hun eerste Royal Tour. Ze bezoeken onder andere Australië, Fiji en Tonga tijdens hun 16-daagse reis. Meghan is inmiddels drie maanden zwanger en verschijnt in de ene na de andere beeldschone zwangerschapslook.

Kate-Middleton-Staatsbanket
Getty Images
4 van 5
Kate Middleton draagt Alexander McQueen naar staatsbanket

Afgelopen dinsdag vond het staatsbanket plaats in het Verenigd Koninkrijk. Niet alleen Máxima en Willem-Alexander waren aanwezig, ook Kate Middleton schoof aan. Middleton koos voor een lichtblauwe avondjurk van Alexander McQueen en droeg daarbij een opvallende broche, met afbeelding van koningin Elizabeth.

Vicotira-Secret
Getty Images
5 van 5
Plus-size model boycot Victoria's Secret Show

Over een aantal weken zal de Victoria's Secret Show plaatsvinden. Hoewel het een jaarlijks groot feest is voor velen, is de controverse van de show niet ver te zoeken. Vooral op het gebied vandiversiteit is er nog altijd veel kritiek. Plus-size model Robyn Lawley spreekt zich uit over het ontbreken van "vollere" vrouwen in de show en roept op tot een boycot.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion