Best gelezen week 46 2018: Victoria's Secret onder vuur en beroemdheden geschokt door bosbrand Californië

Dit zijn de best gelezen artikelen van deze week.

rihanna-victorias-secret-lingerie
Stephane Cardinale - CorbisGetty Images

Deze week kreeg Victoria's Secret een stortvloed van kritiek over zich heen. Eerder zei de marketingbaas dat plussizemodellen en transgenders niet thuishoren in de shows van Victoria’s Secret, omdat ze ‘de fantasie’ zouden doorbreken. Later bood hij na hevig protest zijn excuses aan. Ook Rihanna liet van zich horen. Deze week was er ook droevig nieuws. Bewoners moesten hun huis in Californië verlaten door aanhoudende bosbranden, waaronder Kim Kardashian en Yolanda Hadid.

Best gelezen week 45
Getty Images
1 van 5
Rihanna spreekt zich uit over diversiteit

Al was Rihanna in 2012 zelf de hoofdact van de Victoria's Secret Show, tijden zijn veranderd als het op diversiteit op de catwalk aankomt. De Amerikaanse zangeres uitte deze week op subtiele wijze haar kritiek.

Best gelezen week 45
Getty Images
2 van 5
Marketingbaas Victoria's Secret doet omstreden uitspraak

Victoria's Secret kwam deze week onder vuur te liggen door een omstreden uitspraak van marketingbaas Ed Razek. Hij zei in een interview dat plussizemodellen en transgenders niet thuishoren in de shows van Victoria’s Secret, omdat ze ‘de fantasie’ zouden doorbreken. Later bood hij na hevig protest zijn excuses aan.

Best gelezen week 46
Getty Images
3 van 5
Beroemdheden verliezen hun huis in bosbrand Californië

De Amerikaanse staat Californië wordt geteisterd door hevige natuurbranden, waarbij al zeker negen doden zijn gevallen. Hierbij zijn al zo 250.000 mensen geëvacueerd, waaronder ook sterren zoals Kim Kardashian en de moeder van Gigi en Bella Hadid: Yolanda Hadid. De brand wordt Camp Fire genoemd en zou de meest vernietigende brand zijn in Californië in minstens een eeuw. De brand heeft al talloze huizen verwoest van beroemdheden zoals Liam Hems Worth, Gerard Butler, Miley Cyrus en Jessica Simpson.

Bets gelezen week 46
Getty Images
4 van 5
Model en fotograaf Andre van Noord overleden

Voormalig Nederlands model en fotograaf Andre van Noord is afgelopen zaterdag op 54-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Vorige week nog opende Van Noord zijn tentoonstelling The Bush and Other Stories in Galerie HE.RO in Amsterdam-Noord, waarna hij dat weekend thuis in Engewormer in alle rust overleed, in de aanwezigheid van zijn vrouw Marisca Voskamp en zijn drie kinderen. Vogue Nederland sprak in 2016 met Andre over zijn grote liefde en familie.

Best gelezen week 46
Getty Images
5 van 5
Topvrouw Victoria's Secret stapt op

Zakenvrouw Jan Singer, CEO van lingeriemerk Victoria’s Secret, is naar verluidt opgestapt bij het bedrijf. Het nieuws komt nadat er veel commotie ontstond, door het gebrek aan diversiteit op de catwalk tijdens de Victoria's Secret Show en dalende verkoopcijfers.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion