Deze lingeriemerken pleiten voor lichaamsdiversiteit

Van comfortabel tot sexy; dit is het ondergoed dat je altijd al wilde.

Clothing, Lingerie, Undergarment, Brassiere, Waist, Abdomen, Beauty, Briefs, Thigh, Leg,
Lonely lingerie

Nu dat diversiteit op alle vlakken langzamerhand zichtbaarder wordt, zien we ook grote veranderingen in de lingerieindustrie. Overmatig geseksualiseerd ondergoed was nooit wat vrouwen nodig hadden, toch? Terwijl het jarenlang anders was, zijn wij als vrouwen meer dan ooit baas over ons eigen lichaam. In plaats van onszelf te objectiveren voor de "mannelijke blik" en ondergoed te dragen dat ons eigenlijk niet erg comfortabel zit, kiezen we liever voor beha's en slips die lekker zitten. Hoewel merken als Victoria's Secret de afgelopen decennia de lingeriemarkt domineerden met hun niet altijd realistische beeld van vrouwen, zijn er langzamerhand genoeg merken die pleiten voor lichaamsdiversiteit. Speciaal daarom hebben wij de top tien merken bij elkaar verzameld.

Lingerie, Brassiere, Undergarment, Leg, Room, Abdomen, Gravure idol, Bikini, Model,
Hara The label
1 van 10
Hara The Label

Hara The Label is een lingeriemerk gecreëerd door Allie Cameron in Bali. De stukken zijn duurzaam en eenvoudig van design. Naast hun charmante stukken heeft hun website ook een blog waar zij over onderwerpen schrijven zoals vrouwelijke emancipatie.

Prijzen variëren van €40 - €80 via Hara The Label

Sitting, Meditation, Physical fitness, Kneeling, Joint, Yoga, Muscle, Photography, Stock photography, Stomach,
Knickey
2 van 10
Knickey

Knickey's ondergoed is gemaakt van gecertificeerd biologisch katoen en is vrij van giftige chemicaliën. Hierdoor geeft het jouw vagina de mogelijkheid om makkelijker te ademen. Met maar vier verschillende ontwerpen zijn hun onderbroeken perfect voor elk lichaamstype.

Prijs €10 via Knickey

Leg, Gravure idol, Black hair, Thigh, Beauty, Japanese idol, Human leg, Human body, Room, Model,
Lonely lingerie
3 van 10
Lonely Lingerie

Bekend van hun onbewerkte lingeriecampagnes met de Amerikaanse actrices Lena Dunham en Jemma Kirke is dit merk de ultieme supporter van body positivity. Met lingerie, kleding en badkleding is het Nieuw-Zeelandse merk een vrijwel onmisbaar in onze kledingkast. Ook lanceerde zij onlangs The Lonely Girls Diary, een fotodagboek van klanten met verschillende lichamen die Lonely Lingerie dragen op een manier dat het hun bemachtigt, dit is een drastische verandering in de normaliter seksueel getinte lingerieadvertenties.

Prijzen variëren van €25 - €60 via Lonely Label

Skin, Human, Photography, Model, Fun, Black hair, Photo shoot,
Nubian Skin
4 van 10
Nubian Skin

Nubian Skin is een revolutionaire lingeriemerk. Zo hebben zij de essentiële ondergoed items maar dan voor gekleurde vrouwen. Hiermee herdefiniëren zij het bestaande, niet heel uitgebreid aanbod dat nu op de markt is.

Prijzen variëren van €12 - €35 via Nubian Skin

Shoulder, Blond, Skin, Arm, Joint, Muscle, Undergarment, Abdomen, Model, Brassiere,
True & Co
5 van 10
True & Co

True & Co heeft een grote hoeveelheid aan verschillende ontwerpen. Zo heeft ook dit merk een set voor ieder lichaamstype. Van sport beha's tot push up beha's; wat je ook zoekt, True & Co heeft het.

Prijzen variëren van €17 - €60 via True & Co

Muscle, Black hair, Jungle, Leg, Photography, Plant, Undergarment, Bikini, Leisure, Thigh,
Savage X Fenty
6 van 10
Savage x Fenty

Afgelopen seizoen debuteerde de Amerikaanse zangeres Rihanna haar eerste collectie voor Savage X Fenty. Het merk zit vol met sexy stukken gecreëerd vanuit het perspectief van de female gaze.

Prijzen variëren van €30 - €75 via Savage x Fenty

Sitting, Beauty, Skin, Leg, Long hair, Blond, Model, Joint, Photography, Knee,
Pansy
7 van 10
Pansy

Pansy's ondergoed is gemaakt van biokatoen dat lokaal gekweekt, gemalen en genaaid. De zes eenvoudige ontwerpen zijn beschikbaar in twaalf kleuren. Elke ontwerp is gemaakt met dergelijke precisie zodat de stukken comfortabel zijn voor ieder lichaamstype.

Prijzen variëren van €25- €57 via Pansy

Leg, Clothing, Thigh, Sitting, Human leg, Muscle, Human body, Undergarment, Footwear, Knee,
Lara intimates
8 van 10
Lara Intimates

Lara Intimates in een ethische verantwoord lingeriemerk uit Londen. Het merk is milieuvriendelijk, mooi en heeft ook voor vrouwen met een grotere maat het perfecte setje.

Prijzen variëren van €10- €50 via Lara Intimates

Clothing, Beauty, Model, Lingerie, Black-and-white, Monokini, Swimwear, Waist, One-piece swimsuit, Leg,
Les Girls Les Boys
9 van 10
Les Girls Les Boys

Met hun sassy ontwerpen is Les Girls Les Boys is het ultieme generation-z lingeriemerk. Het merk promoot cross-culturele mind sets en verschillende identiteiten met hun sterke campagnes waardoor het merk ideaal is voor de trendy vrouw.

Prijzen variëren van €30- €120 via Les Girls Les Boys

Clothing, Undergarment, Swimwear, Lingerie, Leotard, Bikini, Shoulder, Abdomen, Brassiere, Tree,
Jonesy
10 van 10
Jonesy

Jonesy is opgericht in 2015 door Rachel Jones. Haar merk zit vol stijlvolle en comfortabele beha's. Hoewel de beha's van cup A tot C gaan is het merk pro diversity en passen de beha's zogezegd op ieder lichaam.

Prijzen variëren van €20- €40 via Jonesy

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion