Best gelezen week 47 2018: Van Nederlands mooiste kerstmarkten tot een opvallende royal familieportret

Dit zijn de best gelezen artikelen van deze week.

Best gelezen week 47
Getty Images

Deze week reageerde het lingeriemerk Victoria Secret op de hevige storm van kritiek die het over zich heen kreeg nadat de CMO Ed Razek in een interview met Vogue.com zich uitliet over transgender en plussize modellen. Ook gaf Kensington Palace deze week een opvallend beeld vrij van de Britse koninklijke familie en maakte Hailey Baldwin een opvallende social media switch.

Best gelezen week 47
Vogue NL
1 van 5
De mooiste kerstmarkten van ons land

In de aanloop naar de feestdagen worden er weer vele kerstmarkten georganiseerd, waar je niet alleen de prachtigste cadeau's kunt scoren, maar ook kunt genieten van warme chocolademelk, glühwein en de immer gezellige sfeer. Dit jaar zal de eerste Vogue Christmas Market plaatsvinden op zondag 9 december in The College Hotel, Amsterdam, maar daarnaast biedt ons land nog vele andere mooie kerstmarkten om te bezoeken dit jaar.

Bets read week 47
Vogue NL
2 van 5
Victoria's Secret herlanceert zwemkleding

Na het controversiële interview dat uitkwam met CMO Ed Razek op Vogue.com, heeft het lingerie merk Victoria Secret een storm van kritiek over zich heen gekregen. Dit zorgde voor drastische veranderingen. Zo is de CEO Jan Singer vervangen door John Mehas, huidige president van Tory Burch. Het is nu afwachten of Mehas het merk een nieuw image zal aanmeten. Maar fans van het merk kunnen ook blij zijn: de swimwear-lijn van het merk komt weer op de markt.

justin-bieber-kledinglijn
Getty Images
3 van 5
Hailey Baldwin heet nu Hailey Bieber

Hailey Baldwin draagt voortaan de achternaam van haar echtgenoot Justin Bieber. Zo heeft zij haar naam op sociale media laten veranderen naar Hailey Bieber. Hiermee bevestigt Hailey dat ze onlangs getrouwd is met de zanger. Ook meldde het model aan TMZ dat zij haar nieuwe naam heeft laten registeren als merk, het is nu nog maar afwachten wat de nieuwe Bieber hiermee gaat doen.

Bets gelezen week 47
Getty Images
4 van 5
Meghan Markle beleeft prinses Diana-moment tijdens Royal Variety Performance in Londen

Tijdens de Royal Variety Performance in het Palladium theater in Londen verscheen de zwangere Meghan Markle in een zwart-witte top met pailletten en een bijpassende zwarte maxi-rok van modehuis Safiyaa. Haar look deed erg denken aan de feestelijke halterjurken van wijlen prinses Diana. Hoewel halterjurken niet helemaal binnen het koninklijke protocol passen, waren ze groot favoriet bij Lady Di, en nu dus ook bij Meghan Markle.

Beste gelezen week 47
Instagram
5 van 5
Kensington Palace geeft opvallende familiefoto's vrij

Ter ere van prins Charles’ zeventigste verjaardag werden er familiefoto’s vrijgegeven van de Britse koninklijke familie. De fotos werden genomen in de tuinen van Clarence House. Naast de officiële foto waarbij de leden van het koninklijke huis in hun gebruikelijke keurigheid te zien zijn heeft Kensington Palace ook de “mislukte” foto vrijgegeven.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion