Best gelezen week 49 2018: Van verrassende kijkcijfers voor Victoria's Secret tot een adembenemende wandelroute in Chili

Dit zijn de best gelezen artikelen van deze week.

Best gelezen week 49
Getty Images

Deze week zond Net5 het lingeriespektakel Victoria's Secret uit op maandag 3 december. Maar anders dan vorige jaren was dit een van de slechtst bekeken shows ooit in de geschiedenis van het lingeriemerk. Ook toonde Kate Middleton zich in een opmerkelijke look. Zo verscheen zij in een powersuit die bestond uit een chique combinatie van een blazer met flared broek dat uit schoonzusje Markle's kast had kunnen komen. Lees hier de best gelezen artikelen van deze week.

Best read week 49
Getty Images
1 van 5
Zo bekijk je de Victoria's Secret Show 2018 in Nederland

Op 8 november vond de Victoria's Secret Show 2018 plaats in New York. Uiteraard zagen we dit jaar weer Victoria's Secret Angel Romee Strijd terug op de runway, en Nederlandse modellen Yasmin Wijnaldum en Myrthe Bolt maakten dit jaar hun catwalk-debuut. Dit jaar bekeek je het spektakel op maandag 3 december op Net5. Heb je deze gemist? Geen paniek, je kan de hele show online bekijken. Bekijk ook alle Vogue updates van de Victoria Secret show hier.

Best read week 49
Getty Images
2 van 5
Kate Middletons moeder geeft voor het eerst in vijftien jaar een interview

Voor het eerst sinds haar dochter Kate Middleton een relatie kreeg met prins William in 2003, heeft Kate's moeder Carole Middleton een interview gegeven. Het Britse medium The Telegraph had de primeur, en ging langs bij het succesvolle bedrijf van Middleton, Party Pieces in Buckinghamshire, om de matriarch te spreken.

Best read week 49
Getty Images
3 van 5
Chili opent de langste, adembenemendste wandelroute ooit
Best read week 49
Getty Images
4 van 5
De Victoria’s Secret Show is nog nooit zo slecht bekeken

Hoewel het lingeriespektakel jaren lang goed werd bekeken was de afgelopen uitzending een van de slechtst bekeken shows ooit in de geschiedenis van het lingeriemerk. Waar de vorige uitzending van de show nog wereldwijd vijf miljoen kijkers binnenhaalde, keken er dit keer slechts drie miljoen mensen naar het lingerie-event. Deze verandering komt niet als een verrassing doordat het merk al een langere tijd onder vuur ligt door de wereldwijde debat over vrouwenrechten- en emancipatie.

Best read week 49
Getty Images
5 van 5
Kate Middletons look is geïnspireerd op die van Meghan Markle

Kate Middleton draagt doorgaans wikkeljurkjes of rokpakken, maar liet tijdens haar laatste verschijning zien dat niet alleen Meghan Markle een powersuit subliem staat. Zo koos de Duchess of Cambridge op woensdag een chique combinatie van een blazer met flared broek dat zo uit schoonzusje Markle's kast had kunnen komen.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion