Best gelezen week 50 2018: van het verrassingsoptreden van Meghan Markle tot de indrukwekkende jurkenwissel van Doutzen Kroes

Dit zijn de best gelezen artikelen van week 50

Performance, Beauty, Singing, Chin, Event, Singer, Performing arts, Talent show, Hand, Photography,
Getty Images

Deze week begon met een verrassend optreden van Meghan Markle tijdens de jaarlijkse British Fashion Awards in London. De zwangere hertogin van Sussex betrad het podium om de award for Womenswear Designer of the Year uit te reiken. In ander royal nieuws maakte koningin Máxima furore met een schitterende oranje jurk tijdens een staatsdiner in Amsterdam. Ook gaf Nikkie Plessen een modeshow in de vorm van een groots concert. Lees hier de vijf best gelezen artikelen van de week.

The Duke & Duchess Of Cambridge Visit Evelina London And The Passage
Chris JacksonGetty Images
1 van 5
Kate Middleton droeg de perfecte jurk voor de feestdagen

Kate Middleton bezocht samen met zwager prins Harry Evaline London Children's Hospital. Ze schitterde in een donkergroene jurk van L.K. Bennett die met de polkadot print geknipt is voor de feestdagen. De zijde stof en parelknopen maakte de look extra feestelijk.

Clothing, Fashion model, Leg, Fashion, Dress, Thigh, Shoulder, Human leg, Little black dress, Cocktail dress,
Getty Images
2 van 5
Doutzen Kroes draagt maar liefst drie jurken naar de British Fashion Awards

In ander jurkennieuws: tijdens de British Fashion Awards vond model Doutzen Kroes één jurk niet genoeg. Ze verscheen in drie verschillende looks - iedere outfit even indrukwekkend - voor de rode loper, tijdens het uitreiken van een award en natuurlijk de afterparty.

Fashion model, Dress, Clothing, Fashion, Shoulder, Beauty, Gown, Formal wear, Fashion design, Model,
Getty Images
3 van 5
Meghan Markle reikt award uit tijdens de British Fashion Awards

We blijven nog even bij de British Fashion Awards. Na haar tijdelijke pauze uit de spotlights verscheen Meghan Markle maandagavond op het podium van de Royal Albert Hall in Londen om award voor Womenswear Designer of the Year uit te reiken en daar vielen fans iets op. De award ging naar een van haar favoriete ontwerpers.

Flower Arranging, Floristry, Floral design, Bouquet, Beauty, Bride, Yellow, Flower, Smile, Event,
Getty Images
4 van 5
Koningin Máxima verbaasde iedereen in een oranje Claes Iversen jurk

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima verwelkomden president Fonseca van Kaapverdië en zijn vrouw in Amsterdam voor een twee-daags staatsbezoek aan Nederland. Tijdens het staatsbanket schitterde onze koningin in een oranjekleurige jurk van Claes Iversen, een model dat ze al meerdere malen heeft gedragen.

Performance, Entertainment, Performing arts, Stage, Event, Concert, Public event, Fashion, Music, Performance art,
Team Peter Stigter
5 van 5
Nikkie Plessen toont nieuwe collectie tijdens Nikkie In Concert

AFAS Live stond dinsdag volledig in het teken van Nikkie Plessen. De mode-ondernemer showde haar nieuwste collectie in samenwerking met model Kate Moss en organiseerde daarvoor een groot concert. Vogue sprak Nikkie over het concept, de collectie en haar relatie met Kate Moss.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion