Best gelezen week 51 2018: van het geheime huwelijk van Romee Strijd tot Meghan Markle als commercieel doelwit van modemerken

Dit zijn de best gelezen artikelen van week 51.

The Duke & Duchess of Sussex Visit The Nelson Mandela Centenary Exhibition
Samir HusseinGetty Images

Deze week werd bekend dat het Nederlandse Victoria's Secret model Romee Strijd in het geheim het ja-woord gaf aan haar vriend Laurens van Leeuwen, werd er bekend gemaakt dat modehuizen veel geld verdienen aan Meghan Markle's stijlkeuzes en wordt de nieuwe wenkbrauw-trend anders dan verwacht. Dit zijn de best gelezen artikelen van deze week.

Hair, White, Black, Hairstyle, Black-and-white, Beauty, Fashion, Monochrome photography, Model, Photo shoot,
Romee StrijdInstagram
1 van 5
Romee Strijd trouwt in het geheim met Laurens van Leeuwen

Victoria's Secret angel Romee Strijd trouwde in het geheim met haar grote liefde Laurens van Leeuwen. De redenen voor het geheim houden van deze romantische aangelegenheid blijken puur praktisch, komt er snel een grote bruiloft aan?

Street fashion, Fashion, People, Red, Leather, Eyewear, Jacket, Leather jacket, Textile, Footwear,
Getty Images
2 van 5
Wie is Laurens van Leeuwen?

Romee Strijd gaf onlangs haar longtime love Laurens het ja-woord. Maar wie is Laurens van Leeuwen? Van zijn goede band met zijn familie tot een carrière als business consultant - dit is de man van Romee Strijd.

Shoulder, Beauty, Skin, Fashion, Chin, Fashion model, Dress, Model, Human, Arm,
Getty Images
3 van 5
Hoe modehuizen geld verdienen aan Meghan Markle

Meghan Markle is het nieuwe populaire boegbeeld van royal style en is daarmee een commercieel doelwit geworden van grote modemerken. Dit zijn de schokkende praktijken die modemerken uitvoeren om geld te verdienen aan Meghan Markle modekeuzes.

Vacation, Summer, Boating, Fun, Headgear, Recreation, Cap, Photography, Personal protective equipment, Vehicle,
Hailey BieberInstagram
4 van 5
Een bijzonder portret van Justin en Hailey Bieber

De verschijning van Justin en Hailey Bieber wordt regelmatig in de straten van New York vastgelegd. Met het portret dat deze week van het stel verscheen, zien we het kersvers gehuwde koppel op een manier zoals we ze nog nooit eerder zagen.

Hair, Face, Hairstyle, Eyebrow, Blond, Long hair, Beauty, Chin, Lip, Forehead,
Getty Images
5 van 5
De nieuwe messy wenkbrauw-trend van 2019

Dit jaar zagen we een verdeeldheid in de styling van onze wenkbrauwen. De perfect-getekende 'Instagram' wenkbrauw blijkt te verdwijnen uit het modebeeld. Wat we dan wél kunnen verwachten in 2019? De messy brow.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion