Best gelezen week 52 2018: Van Meghan Markle's eerste Kerst als royal tot Kylie Jenner's extravagante kerstcadeau

Dit zijn de best gelezen artikelen van week 52.

Clothing, Shoulder, Fashion, Dress, Beauty, Leg, Thigh, Arm, Lip, Joint,
Kylie JennerInstagram

Deze week vierde Meghan Markle voor haar eerste Kerst als royal tijdens de traditionele kerstmis in Sandringham, deelde Beyoncé een zeldzame foto van haar tweeling Rumi en Sir op het strand tijdens hun vakantie en wist Miley Cyrus in het huwelijksbootje te stappen met longtime love Liam Hemsworth. Vogue tipt daarnaast nog even de meest gezellige films om te bingen tijdens de feestdagen. Dit zijn de best gelezen artikelen van deze week.

Event, Suit, Gesture, Bodyguard, Ceremony,
Getty Images
1 van 5
Meghan Markle eerste Kerst als royal

Meghan Markle verschijnt voor haar eerste Kerst als royal tijdens de traditionele kerstmis in Sandringham. Dit aan de arm van prins Harry, samen met Kate Middleton, prins William en de rest van de koninklijke familie zijn ze op weg naar de kerk op het koninklijke landgoed. Meghan Markle draagt een van haar favoriete Britse designers tijdens de viering.

People, Community, Christmas, Event, Christmas eve, Santa claus, Smile, Team, Winter, Family,
Netflix
2 van 5
De leukste films voor de feestdagen

Nu de maand december eenmaal van start is gegaan, is het officieel toegestaan kerstfilms te bingewatchen. En dat is maar goed ook, want als we het aanbod op Netflix bekijken zijn we de hele maand zoet. De streamingdienst staat inmiddels vol met kerstfilms. Vogue selecteert de films die je gezien wil hebben.

Photograph, Black, Black-and-white, Child, People, Monochrome photography, Monochrome, Photography, Portrait, Portrait photography,
Kylie JennerInstagram
3 van 5
Kylie Jenner geeft dochter luxe kerstcadeau

Dat Stormi Webster, de dochter van Kylie Jenner en rapper Travis Scott, allesbehalve een gewone baby is, weten we al. Met de feestdagen voor de deur is het niet verrassend dat Jenner haar dochter het meest extravagante kerstcadeau schenkt. Het kleine meisje is nu de eigenaar van een wel heel cool autovoertuig.

Beauty, Fashion, Dress, Tree, Dance, Human body, Photography, Dancer, Long hair, Plant,
Beyoncé KnowlesInstagram
4 van 5
Beyoncé deelt een zeldzame foto van tweeling op strand

De Amerikaanse Beyoncé deelde net meer van haar privéleven op haar website – waaronder een nieuwe foto van de tweeling, Rumi en Sir. Zo is er een foto waarbij Queen Bey haar kleine Rumi omhoog houdt, die naar haar lacht. En op een andere foto zit het broer-zus-duo aan de kustlijn, gekleed in witte tops en luiers. Wat zijn ze groot geworden!

Suit, Formal wear, Tuxedo, Fashion, Blazer, White-collar worker, Outerwear, Dress, Blond, Fashion design,
Getty Images
5 van 5
Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn in het geheim getrouwd

Na een jarenlange knipperlichtrelatie zijn zangeres Miley Cyrus en acteur Liam Hemsworth eindelijk in het huwelijksbootje te zijn gestapt. In een nieuwe reeks posts op Miley's Instagram-account is haar jurk voor het eerst in volle glorie te zien in romantische plaatjes van zichzelf en haar kersverse man.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion