Best gelezen week 2 2019: Van Gigi Hadid's gebleekte wenkbrauwen tot het vierde kindje van Kim Kardashian en Kanye West

Dit zijn de best gelezen artikelen van week 2 in 2019.

Best read week 2 jan
Vogue NL

Met de glimlach van Jill Korteleve blikken we nog even terug op de highlights van afgelopen week: Gigi Hadid heeft voor de nieuwe Prada-campagne haar wenkbrauwen helemaal laten weg bleken, een onbekend romantisch portret van Meghan en Harry verscheen in de media en Kim Kardashian en Kanye West onthulden het geslacht van hun vierde kind. Fijn weekend!

Gigi Hadid bleekt haar wenkbrauwen
Getty Images
1 van 5
Gigi Hadid bleekt haar wenkbrauwen voor Prada

Gigi Hadid heeft voor de nieuwe Prada-campagne haar wenkbrauwen helemaal laten weg bleken, en dit geeft een compleet nieuw gezicht aan het half-Nederlandse model.

Photograph, Black, Suit, Standing, Black-and-white, Formal wear, Monochrome photography, Monochrome, Snapshot, Tuxedo,
Alexi Lubomirski
2 van 5
Dit romantische officiële portret van Meghan Markle en prins Harry zag je niet eerder

Een onbekend portret van Meghan en Harry, waarop Harry in een blauw pak staat en Meghan in een lichtblauwe jurk met haar hand tegen de prins aan, is een officieel portret dat het Britse koninklijke koppel als cadeau schenkt aan bezochte landen.

Kim Kardashian en Kanye West verwachten een tweede zoon
Getty Images
3 van 5
Kim Kardashian en Kanye West verwachten een jongetje

Na veel geruchten en lang wachten is het nieuws dan ook eindelijk bevestigd: Kim en Kanye verwachten hun vierde kind. Ook hebben zij het geslacht bekend gemaakt. Het wordt een jongetje dat in mei dit jaar geboren zal worden.

Jill Kortleve is het nieuwe gezicht van Savage x Fenty
Walter Pierre
4 van 5
De Nederlandse Jill Kortleve schittert in campagne voor Rihanna’s Fenty Beauty

Het Nederlandse model Jill Kortleve timmert hard aan de weg. Met als nieuwste toevoeging aan haar CV een campagne voor Rihanna's Fenty Beauty-collectie. We spraken over haar nieuwe klus voor Rihanna en deze belangrijke stap in haar carrière.

Kendall Jenner komt in opspraak met nieuwe campagne
Getty Images
5 van 5
Kendall Jenner onder vuur wegens nieuwe campagne voor cosmeticabedrijf

De 23-jarige Jenner kreeg het aardig te verduren op social media deze week. De reacties op de campagne met de titel 'Connect with Kendall' zijn niet mals, vooral omdat de aankondiging van de samenwerking naar een heel ander doel leek te wijzen.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion