Best gelezen week 4, 2019: Van Céline Dion in Nederlands ontwerp tot het tweede kind van Kylie Jenner

Dit zijn de best gelezen artikelen van week 4 in 2019.

Event, Suit, Fun, Outerwear, Jeans,
Getty Images

Het was een waanzinnige modeweek met dank aan een reeks indrukwekkende couture shows in Parijs. Zo was niemand minder dan Céline Dion aanwezig bij de show van Nederlands ontwerper Ronald Van Der kemp, dat de gemoederen hoog op liet lopen. Ondertussen maakte Megan Markle een verschijning in een "off-duty" look na een lunch in Londen en zorgde de Oscar-nominatie van Lady Gaga voor beste actrice ervoor dat haar legendarische Sound of Music-optreden tijdens de Oscars in 2015 opnieuw bovendreef op het internet. Ook stuurde Kylie Jenner een verrassende tweet de wereld in. Blik terug op de best gelezen artikelen van afgelopen week.

Street fashion, Clothing, Jeans, Fashion, Hairstyle, Footwear, Snapshot, Standing, Outerwear, Coat,
Instagram
1 van 5
Meghan Markle maakt zeldzame verschijning in "off-duty" look

De zwangere hertogin werd voor het eerst sinds tijden in een "off-duty" look gespot tijdens een lunch met haar onderdirecteur voor communicatie Christian Jones. Lees hier meer over haar look, waaronder deze marineblauwe high street jas.

Dress, Gown, Fashion, Beauty, Performance art, Performance, Haute couture, Wedding dress, Fashion model, Costume design,
Getty Images
2 van 5
Legde Lady Gaga's legendarische Sound of Music-optreden tijdens de Oscars 2015 de kiem voor 'A Star is Born'?

Gaga's indrukwekkende medley (en fantastische stem!) van de klassieke film The Sound of Music leidde tot een staande ovatie van de Hollywood-sterren tijdens de Oscar uitreiking in 2015. Met name van één shot uit deze video hebben we gesmuld: de bewonderende blik van A Star is Born-regisseur Bradley Cooper vastgelegd door de camera's.

Eating, Lip, Food, Mouth, Dress, Photography, Dish, Cuisine, Vegetarian food, Meal,
SMG Model Management Dolce & Gabana
3 van 5
Chinees model claimt dat Dolce & Gabbana haar carrière heeft geruïneerd met 'racistische campagne'

Afgelopen november bracht Dolce & Gabbana een video uit in aanloop naar hun modeshow in Shanghai die voor veel ophef zorgde in China en de rest van de wereld. Zuo Ye speelde in de omstreden campagne van Dolce & Gabbana, en deelt nu haar verhaal.

Photograph, Black, People, Black-and-white, Monochrome, Child, Monochrome photography, Hand, Photography, Human,
Instagram
4 van 5
Is Kylie Jenner zwanger van haar tweede kindje?

De Amerikaanse realityster stuurde een verdachte Tweet de wereld in. 'Ik heb iets heel spannends dat ik binnenkort met jullie ga delen! Ik heb hier een tijdje op zitten broeden (...).'

Suit, Fashion, Pantsuit, Formal wear, Event, Haute couture, Blazer, Tuxedo, Style,
Getty Images
5 van 5
Céline Dion is trots op Nederlands ontwerper Ronald van der Kemp

De Canadese zangeres Céline Dion draagt voor het eerst een ontwerp van Nederlands designer Ronald van der Kemp en is lyrisch over zijn werk.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion