Best gelezen week 5, 2019: Van de modebewuste Nederlandse prinsessen tot Zara met een nieuw logo

Dit zijn de best gelezen artikelen van de week

image
Getty Images

Dit zijn de best gelezen artikelen van week 5 in 2019.

image
Getty Images
Koning Willem-Alexander en Amalia bij Jumping Amsterdam

Koning Willem-Alexander en zijn inmiddels 15-jarige dochter, prinses Amalia, hadden het deze week erg naar hun zin tijdens Jumping Amsterdam. Samen voetbal kijken? Nee, een toernooi in paardensport dressuur. Hierbij gooide Amalia ook hoge ogen met haar sportief-elegante look.

1 van 5
image
Koninklijk Huis
Nederlandse prinsessen Amalia, Alexia en Ariane erven stijlgevoel moeder

All grown up! De drie prinsessen groeien gestaag en daarmee ontwikkelt ook hun persoonlijke stijlgevoel zich. Die hebben ze bepaald niet van een vreemde, maar van onze geliefde Koningin Máxima. Wat blijkt? Ze duiken wel vaders in hun moeders kledingkast en zijn liefhebbers van deze designerlabels.

2 van 5
image
Getty Images
Zara verandert logo

In navolging van andere grote modenamen heeft het Spaanse highstreetlabel Zara besloten het logo compleet om te gooien. Niet iedereen is gecharmeerd van het nieuwe logo, ontworpen door Fabian Baron. Wat vind jij van de transformatie?

3 van 5
image
Getty Images
Hailey Bieber en Kendall Jenner gehoord in fraudezaak rond Fyre Festival

Alle modellen die Fyre Festival hebben gepromoot, waaronder Hailey Baldwin, worden nu gehoord rond de fraudezaak. Talloze mensen werden opgelicht toen ze een kaartje kochten voor 'het meest luxe festival op aarde' en uiteindelijk bedrogen uitkwamen. De influencers gingen in de hype mee en ontvingen zomaar duizenden euro's voor een Instagram-post.

4 van 5
image
Victoria's Secret Sport
Populaire fitness trackers overschatten verbrandde calorieën bij sporten

Dacht je goed bezig te zijn met je sporten? Misschien is de waarheid niet zo rooskleurig. Althans, als je calorieën telt. Zo toont een nieuw onderzoek aan dat fitness trackers je voorliegen als het gaat om de zogezegde verbrande calorieën.

5 van 5
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws