Alle beelden van de Gigi Hadid x Reebok-collectie

Het topmodel slaat de handen ineen met het sportlabel voor de Gigi x Reebok-collectie, die vanaf vandaag verkrijgbaar is.

gigi-hadid-reebok-collectie
Reebok

De 23-jarige Gigi Hadid blijkt van alle markten thuis te zijn. Zo bleekte het model onlangs nog haar wenkbrauwen voor Prada, transformeerde ze in een blauwe "Jackie Kennedy-alien" voor Moschino en steelt ze de show in de nieuwste Victoria's Secret-lingerie. We weten van Gigi dat ze zich in haar vrije tijd graag comfortabel kleedt, zij het een ton-sur-ton of athleisure look (zoals deze sportieve outfit in New York). Met name haar liefde voor die laatste bezorgde haar onlangs een groot nieuw project: zo mocht Gigi haar eerste athleisure-collectie ontwerpen in samenwerking met sportlabel Reebok, die vanaf vandaag in de winkels ligt.

Gigi x Reebok

De collectie bestaat voornamelijk uit stijlvolle tracksuits, waaronder jacks, trainingsbroeken, sportbeha's en natuurlijk sneakers. Op Instagram gaf Hadid ons gisteren al een voorproefje van de nieuwe Gigi x Reebok-collectie. Zo deelde het model campagnebeelden van de meest sportieve looks. 'Mijn eerste athleisure-collectie ontwerpen voor Reebok was alles waar ik op hoopte,' schreef het model bij de foto's. 'Sporten speelde een belangrijke rol in mijn jeugd, waarbij de vele lessen die ik leerde zowel mijn persoonlijke als professionele leven hebben beïnvloed.' Daarnaast vertelt Gigi dat twee van haar volleybalcoaches van de middelbare school naar New York zijn gevlogen om bij haar Gigi Hadid x Reebok-lancering te zijn. Ze sluit haar post af met de hoop dat iedereen haar sportkleding met liefde naar de sportschool draagt, want 'daar is het voor gemaakt'. Bekijk hieronder alle beelden van de campagne.

De Gigi x Reebok-collectie is vanaf vandaag te koop in geselecteerde winkels en online via de website van Reebok.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid