Best gelezen week 6, 2019: Van Harley en Justin Bieber op Vogue US cover tot Romy Boomsma's eerste column voor Vogue

De best gelezen artikelen van week 6, 2019

Romy Boomsma voor Vogue Nederland
Paul Bellaart, Vogue Nederland

De meeste ogen gingen deze week op Vogue.nl naar Romy Boomsma's allereerste column voor Vogue Nederland. Daarnaast wilden we ook maar wat graag lezen over Gisele Bündchen die zich openhartig uitsprak over haar breuk met Leonardo DiCaprio. Instagrammers kunnen tot slot hun hart ophalen in een vernieuwd restaurant in Eindhoven en wat te denken van de geruchten over de Gossip Girl reboot?

Hair, Face, Black, White, Photograph, Lip, Eyebrow, Beauty, Hairstyle, Photo shoot,
Getty Images
1 van 5
Romy Boomsma's eerste column voor Vogue

Vanaf maart 2019 vind je in ieder nummer de column van Romy Boomsma terug in Vogue Nederland. In haar eerste column beschrijft ze hoe ze recent voor het eerst sinds tijden weer smoorverliefd werd. 'Ik kwam langs het Instagram-account van een bloedmooie blonde vrouw die op een motor door India reisde en ingewikkelde yogaposes deed in kleurrijke kleding.'

Suit, Red carpet, Event, Carpet, Premiere, Formal wear, Tuxedo, Hairstyle, Fashion, Flooring,
Getty Images
2 van 5
Gisele Bündchen vertelt voor het eerst openhartig over breuk met Leonardo

Veertien jaar na de relatiebreuk tussen het koppel, klapt de 38-jarige Bündchen uit de school in een nieuw interview. ' Ik werd me er steeds meer van bewust dat ik ervoor koos om het over een andere boeg te gooien. Ik vroeg mezelf af of ik alleen was in mijn zoektocht naar meer diepgang en of hij dezelfde bleef. Uiteindelijk was het antwoord daarop helaas ja.' Lees hier meer waarom ze brak met DiCaprio.

Getty Images
3 van 5
De reboot van Gossip Girl

Herleef het uitbundige en turbulente leven van de jonge Upper East-siders in New York. De iconische serie Gossip Girl zou naar verluidt een vervolg krijgen. We kunnen niet wachten!

Pink, Purple, Magenta, Lighting, Violet, Function hall, Event, Design, Party, Restaurant,
Thomas
4 van 5
Pink restaurant Eindhoven

Pinklovers, opgelet: alles, letterlijk alles, in dit restaurant is roze van de coctails tot de inrichting. 'Er staan zelfs een aantal roze gerechten op het menu, waaronder zalm en macarons'. Bekijk meer van dit Instagramwaardige interieur.

Beauty, Tattoo, Summer, Model, Romance, Photography, Dress, Temporary tattoo, Leisure, Happy,
Instagram
5 van 5
Harley en Justin Bieber op cover Vogue US

Justin en Hailey Bieber staan samen op de cover van het maartnummer van de Amerikaanse Vogue. In het nummer spreekt het pasgetrouwde stel voor het eerst openlijk over hun huwelijk, en zien we hen in een romantische shoot.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion