De beste modecampagnes van het Lente/Zomer 2019 seizoen

Vogue selecteert de mooiste campagnes van de nieuwste collecties.

Eyewear, Sunglasses, Glasses, Cool, Fun, Vision care, Fashion, Goggles, aviator sunglass, Smile,
Glen Luchford - Gucci

De dagen worden langer en de zon laat zich steeds iets vaker zien. Met de lente langzaam in aantocht verandert ook het modeseizoen. De nieuwste collecties voor de lente en zomer worden in vol ornaat gepresenteerd door de verschillende modehuizen in bijzondere campagnes. Vogue zet de mooiste campagnes van de Lente/Zomer 2019 collecties voor je op een rij, ter inspiratie voor het nieuwe modeseizoen.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Diesel
Transport, Building, Airport terminal, Passenger, Vehicle,
Maurizio Cattelan & Pierpaolo Ferrari - Diesel

Fotograaf: Maurizio Cattelan & Pierpaolo Ferrari
Stylist: Marc Goehring
Modellen: Jennifer Grace, Kristen Crawley, Elias Riadi en Bloody Osiris

Diesel brengt in hun nieuwste campagne een interessante boodschap. In meerdere posts tonen insta-famous personen ongemakkelijke situaties - waarbij elke clip vervolgens switcht naar een non-influencer, die zorgeloos, moeiteloos en gemakkelijk leeft in hun Diesel-denims. Omdat het uiteindelijk, ongeacht hoe beroemd je bent op social media, jouw volgers er het meest toe doen. De gehele campagne-video bekijk je hier.

2 Marni
Fashion, Fashion design, Performance, Dress, Photography, Costume design, Costume,
Jamie Hawkesworth - Marni

Fotograaf: Jamie Hawkesworth
Stylist: Camilla Nickerson
Modellen: Jess Maybury

Deze campagne van Marni weerspiegelt de intieme sfeer geïnspireerd op Vlaamse schilderijen, waarbij het accent wordt gelegd op de ambachtelijke kant van het werk van een ontwerper. De collectie is geschoten in de werkplaats, waar het begin van het ontwerpen plaatsvindt en de kleding als canvassen worden weerspiegelt.

3 Gucci
Eyewear, Sunglasses, Glasses, Cool, Fun, Vision care, Fashion, Goggles, Smile, Photography,
Glen Luchford - Gucci

Fotograaf: Glen Luchford
Art Director: Christopher Simmonds
Modellen: O.a Alexis Sundman, Delphi Mcnicol, Ellia Sophia, Emmanuel Adjaye en Freya Lawrence

Gucci's creative director Alessandro Michele gebruikt zijn romantische kijk op de oude Hollywood-showbiz en creëert een oogverblindende ode aan de celebrity-cultuur en de gouden eeuw van Hollywood-musicals. Met zijn kenmerkende retro stijl wordt deze collectie gekenmerkt door sprankelende jurken, items volgeplakt met veren, glitterrandjes en felle kleuren.

4 Salvatore Ferragamo
Footwear, Fashion, Fun, Dress, Summer, Photography, Adaptation, Formal wear, Shoe, Style,
Harley Weir - Salvatore Ferragamo

Fotograaf: Harley Weir
Styling: Jodie Barnes
Modellen: Carolyn Murphy, Georgina Grenville, Fei Fei Sun, Binx Walton, Cara Taylor Didier Vinson, Henry Kitcher en Daniel Morel

Geschoten in de weelderig tuinen van een privé-villa in Rome geniet een groep mensen van de Italiaanse zon en levensstijl. De tuinen weerspiegelen de kleurrijke tinten die door de hele collectie terug komen. Hoogtepunten zijn onder meer het vernieuwde Salvatore Ferragamo monogram genaamd 'Gancini', afgebeeld op te tassen, zijden rokken, evenals op schoenen, brillen en riemen.

5 Stella McCartney
Product, Circle, Plate, Oval, Fictional character,
Johnny Dufort - Stella McCartney

Fotograaf: Johnny Dufort
Modellen: Kaia Gerber en Kate Moss

In de nieuwste campagne van Stella McCartney zien we het iconische supermodel Kate Moss gezamenlijk met de dochter van een ander supermodel, rising model Kaia Gerber. De nieuwe collectie wordt getoond in cirkelvormen waarmee McCartney de nadruk wilt leggen op de cirkel van het leven van de vrouw, en te leren van de inspirerende vrouwen die voor ons kwamen. Ook staan de cirkels voor duurzaamheid en McCartney's steun voor een meer circulaire economie.

6 Giorgio Armani
Standing, Sky, Photography, Vacation,
Kurt Markus - Giorgio Armani

Fotograaf: Kurt Markus
Modellen: Shu Pei, Daga Ziober en Charlee Fraser

In een dromerig kleurenpallet wordt de campagne van Giorgio Armani afgebeeld, waarin glinsterende kleding en flowy silhouetten centraal staan. De kalme en serene setting diende als inspiratie voor de lente en zomer collectie.

7 Prada
Red, Audio equipment, Beauty, Headphones, Ear, Technology, Electronic device, Photography, Gadget, Illustration,
Willy Vanderperre - Prada

Fotograaf: Willy Vanderperre
Stylist: Olivier Rizzo
Modellen: Gigi Hadid, Freja Beha Erichsen en Anouk Yai

De beelden voor Gigi's eerste campagne voor het Italiaanse modehuis Prada zijn ontleend aan een reeks korte films. Geïnspireerd op vrouwelijke filmische iconen zijn de campagnebeelden afgebeeld als filmposters, afgeleid van de klassieke cinema.

8 Burberry
Fashion, Event, Photography, Fashion design,
Nick Knight - Burberry

Fotograaf: Nick Knight, Danko Steiner, Hugo Comte, Colin Dodgson, Peter Langer en Letty Schmiterlow
Stylist: Joe McKenna
Modellen: Sora Choi, Natalia Vodianova en Rianne Van Rompaey

De eerste campagne van het modehuis met zijn nieuwe creative director Riccardo Tisci stelt het erfgoed en de waarden van het merk centraal. Tisci stelt met zijn collectie de multiculturele samenleving van het Verenigd Koninkrijk te willen representeren in zijn eerste collectie voor het Britse modehuis.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion