Best gelezen week 7, 2019: van de eerste Nederlandse Netflix Original en Heidi Klum met een klein nieuwtje

Dit zijn de best gelezen artikelen van de week 7, 2019.

image
Getty Images

Deze week maakte het Duitse topmodel Heidi Klum (45) bekend in verwachting te zijn van haar vijfde kindje. Ook kwam Netflix met het nieuws naar buiten dat een Nederlandse achtdelige psychologische serie Ares op de streamingdienst zal verschijnen. Ondertussen had Máxima een smaakvolle ontmoeting met Koningin Rania in Jordanië en waren de mooiste spa's van Nederland een graag geraadpleegd artikel afgelopen week.

image
Netflix + Ares
De eerste Nederlandse Netflix Original: dit is wat je moet weten

Netflix is op het moment druk bezig met de opnames van de eerste Nederlandse Netflix Original. De opnames vinden plaats in Amsterdam en de nieuwe serie gaat Ares heten, psychologische horror in acht delen. De serie verschijnt dit jaar nog op Netflix.

1 van 5
image
Patrick van KatwijkGetty Images
Royal reünie: Máxima had een smaakvolle ontmoeting met Koningin Rania in Jordanië

De twee koninginnen ontmoetten elkaar afgelopen week tijdens een werkbezoek van Máxima aan Jordanië. Het weerzien tussen Maxima, Abdullah en Rania was zeer hartelijk, zo blijkt wel uit de beelden. Máxima droeg voor het bezoek een ingekorte jurk van Giambattista Vali en Rania in haar kenmerkende midi-rok van denim met ceintuur en bijpassende denim hakken.

2 van 5
image
Imaxtree
Dit zijn de 7 grootste schoenentrends van Lente/Zomer 2019

De schoenen trends voor Lente/Zomer 2019 voelen nostalgisch aan. Van curved heels tot transparant. Van veren tot sculpturale hakken voor wie van een statement accessoire houdt, terwijl ook de meer low-key houten zool en vissennet worden vervlochten in het design van de Lente/Zomer schoen 2019. Kijk hier mee.

3 van 5
image
Getty Images
Heidi Klum zwanger van vijfde kindje

Een vriend van het Duitse topmodel bevestigde het nieuws: Heidi Klum is zwanger van haar vijfde kindje. Ze is nu één jaar samen Tom Kaulitz (29), gitarist van de band Tokio Hotel. Echter is het het nieuws door het koppel nog niet bevestigd maar ook niet ontkend...

4 van 5
image
Floor Giebels
De mooiste spa's van Nederland om je winterdip tegen te gaan

Als het buiten koud is, stappen de meesten van ons het liefst in een warm bad. Of een warme sauna. Binnen de Nederlandse grenzen zijn er genoeg spa's voor een dag ontspanning: ziehier de mooiste spa's van Nederland.

5 van 5
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws