Een exclusieve eerste blik op de Tommy x Zendaya collectie

In aanloop naar Tommy Hilfigers show in Parijs hier alvast een eerste blik op de Tommy x Zendaya collectie.

image
Tommy x Zendaya

In aanloop naar Tommy Hilfigers show in Parijs waar het merk de eerste collectie in samenwerking met zangeres en actrice Zendaya zal laten zien geeft Hilfiger ons nu alvast een exclusief kijkje in de speciale collectie. Het is de eerste samenwerking van het Amerikaanse merk na de twee-jaar durende samenwerking met het half-Nederlandse supermodel Gigi Hadid, en qua stijl liggen de collecties mijlenver uit elkaar.

Voor Tommy x Zendaya collectie haalde de 22-jarige Amerikaanse superster inspiratie uit de jaren zeventig en sterke, iconische vrouwen. We zien gestructureerde jassen en blazers, high-waisted jeans, streepjes- en psychedelische seventies prints, pakken en winkeljurkjes. De collectie als een geheel voelt volwassener dan die van Gigi Hadid die meer sportief, jong en speels was. Ook zien we de logomania niet terug zoals we die wel bij Tommy x Gigi zagen.

Neem hier een kijkje naar de eerste beelden van de collectie die op 2 maart wordt getoond tijdens Paris Fashion Week en is dan ook meteen te koop via Tommy Hilfiger winkels en Tommy.com.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Tommy x Zendaya Lente/Zomer 2019
image
Tommy x Zendaya
2 Tommy x Zendaya Lente/Zomer 2019
image
Tommy x Zendaya
3 Tommy x Zendaya Lente/Zomer 2019
image
Tommy x Zendaya
4 Tommy x Zendaya Lente/Zomer 2019
image
Tommy x Zendaya
5 Tommy x Zendaya Lente/Zomer 2019
image
Tommy x Zendaya
6 Tommy x Zendaya Lente/Zomer 2019
image
Tommy x Zendaya
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Nieuws