Best gelezen week 13, 2019: van Lady Gaga en Bradley Cooper bij de Oscars tot de Máxima in Lech

Dit zijn de best gelezen artikelen van de week 13, 2019.

 
Patrick van Katwijk

De meeste aandacht ging deze week uit naar Lady Gaga en Bradley Cooper. Tijdens een waanzinnige live performance van het nummer 'shallow' tijdens de Oscars 2019 denkt de hele wereld eventjes dat het stel écht verliefd zou zijn. Niets is minder waar blijkt later in een interview waarin Lady Gaga op een humoristische manier reageert op alle roddels. Vanuit Amerika gaan we terug naar ons eigen land, en wel Groningen, met onze selectie van de leuke restaurantjes, boetiek hotels en designpareltjes. Tot slot maakten de Oranjes weer hun jaarlijkse opwachting voor de Nederlandse pers tijdens hun wintersportvakantie in het Oostenrijkse Lech.

Suit, Formal wear, Event, Fashion, Tuxedo, Performance, Fun, Dress, Gesture, Conversation,
Getty Images
1 van 5
Lady Gaga reageert voor het eerst openhartig op liefdesverhalen over haar en Bradley Cooper

Na het zeer romantische optreden bij de Oscars draaide de geruchtenmolen overuren dat de twee collega's van de film A Star Is Born ook in het echt een affaire zouden hebben. Gaga sprak zich deze week hier voor het eerst openlijk over uit.

Building, Interior design, Restaurant, Property, Room, Lighting, Table, Ceiling, Furniture, Cafeteria,
Dot
2 van 5
De beste plekken van Groningen

De stad bruist niet alleen van het (studenten)leven, maar barst ook van de restaurants, boetiek hotels en designparels. Wij zetten de beste plekken van Groningen voor je op een rij, mocht je een tripje naar het hoge Noorden in het vooruitzicht hebben.

Event, Fashion, Formal wear, Suit, Fun, Dress, Tuxedo, Performance,
Getty Images
3 van 5
Het duet van Lady Gaga en Bradley Cooper

De chemie tussen Gaga en Cooper was duidelijk aanwezig tijdens hun veelbesproken duet bij de Oscars zondagnacht. Bekijk hier nog één keer het zinderende optreden terug.

Fotosessie Koninklijke familie in Lech
RVD / Patrick van Katwijk
4 van 5
De Oranjes stralen in de Oostenrijkse zon

De jaarlijkse winterse skivakantie van het koninklijk huis in Oostenrijk heeft weer plaatsgevonden. De familie poseerde in het zonnetje voor het fotomoment aan het begin van hun wintersportvakantie en er was zelfs tijd voor een onverwachte photobomb door Willem-Alexander en neef Casimir.

Hair, Hairstyle, Chin, Nose, Eyebrow, Beauty, Skin, Cheek, Blond, Shoulder,
Getty Images
5 van 5
De vriendin van Bradley Cooper en Lady Gaga's 'Shallow' reageert op het duet

Lady Gaga en Bradley Cooper gaven wellicht het meest romantische optreden ooit weg tijdens een Oscar-uitreiking met hun performance van 'Shallow' van de film A Star is Born. Bradley's vriendin Irina Shayk had hier de ultieme reactie op.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Fashion