De mannencatwalks verklappen alvast: dit wordt dé print van deze lente

Het Lente/Zomer 2021-seizoen staat volledig in het teken van de bloemenprint.

Wie op modetrends vooruit wil lopen, moet even een blik werpen op de catwalks voor de Lente/Zomer 2021-mannencollecties. Als je vluchtig door de showbeelden scrollt van de grote modehuizen, valt je direct op: de bloemenprint is overal. Wanneer we de bloementjes buiten mogen gaan zetten in de aankomende maanden, gaan we dat dus volledig in stijl doen – in bloemenprint.

De bloemenprint voor lente

De bloem zien we voorbijkomen in al haar vormen op de catwalk voor de Lente/Zomer 2021-mannencollecties. Zo'n beetje iedere designer leek geïnspireerd te zijn door het symbool van hoop – niet gek natuurlijk na 2020. Geen zorgen, bloemenprints à la het bloemetjesgordijn van je schoonmoeder zijn nog steeds uit den boze. Designer gaven de bloemenprint een anno 2021 update die fris en helemaal nu aanvoelt.

Van Valentino tot Saint Laurent

Kim Jones koos bij Dior voor een heel Hawaiiaanse bloemenprint, zoals we die ook bij Saunt Laurent by Anthony Vaccarello zagen. Burberry en Fendi kozen voor een subtiele en abstractere versie van de print, terwijl Valentino de bloem in hun print tot een waar kunstwerkje verheft. Een stylinglesje met de bloemenprint mogen we afkijken bij Men's Fashion Week Lente/Zomer 2021 – hieronder zetten we de mooiste exemplaren voor je op een rij.

De bloemenprint zoals gezien op de catwalk

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Valentino Lente/Zomer 2021
valentino lentezomer 2021
Daniele OberrauchImaxtree
2 Dior Lente/Zomer 2021
dior lentezomer 2021 mannencollectie
Courtesy of Dior
3 Jacquemus Lente/Zomer 2021
jacquemus lentezomer 2021 mannencollectie
Courtesy of Jacquemus
4 Botter Lente/Zomer 2021
botter lentezomer 2021
Courtesy of Botter
5 Burberry Lente/Zomer 2021
burberry lentezomer 2021 mannencollectie
Courtesy of Burberry
6 Fendi Lente/Zomer 2021
fendi lentezomer 2021
Daniele OberrauchImaxtree
7 Saint Laurent Lente/Zomer 2021
saint laurent lentezomer 2021
Courtesy of Saint Laurent
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion