vogue-nederland-zoekt-per-september-een-nieuwe-marketingstagiair-214958
©Acielle/Style Du Monde

Wil jij stagelopen bij het grootste modeblad wereldwijd? Vogue Nederland is vanaf september op zoek naar een sales & marketingstagiair (M/V/X) die het team komt versterken. Adem jij mode, ben je een harde werker en klaar om de wereld van Vogue in te duiken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Dit ga je doen als Vogue marketingstagiair

Als marketingstagiair bij Vogue Nederland zul je het marketingteam ondersteunen met de dagelijkse werkzaamheden van Vogue. Zo help je het team mee met het voorbereiden van shoots en events, benader je merken actief om samenwerkingen tot stand te brengen, maak je presentaties voor adverteerders, onderhoud je contacten met de friends of the brand en de bewijslijsten.

Elke week onze beste artikelen in je inbox? Schrijf je hier in voor de Vogue-nieuwsbrief.

Daarnaast zul je ook de planningen bewaken en niet geheel onbelangrijk: je bent de spil tussen het online team en het offline team. Je toont initiatief, bent secuur en een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken. Je komt te werken in een creatief, kundig en energiek Vogue-team, wat onderdeel is van uitgeverij Bloom Publishing.

Praktische informatie

Jij:

  • bent vanaf september fulltime (40 uur per week) beschikbaar voor een periode van minimaal vijf maanden
  • hebt een HBO of WO werk- en denkniveau
  • doet een opleiding in Communicatie/Journalistiek/Marketing/Digitale media
  • toont initiatief, bent secuur en een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken
  • beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en schrift
  • bent een planning- en organisatietalent
  • hebt een stressbestendig karakter
  • hebt een rijbewijs (niet verplicht, wel een pre)
  • moet ingeschreven staan bij een hogeschool of universiteit

Vogue Nederland biedt jou een prachtige stageplek in Amsterdam op de Keizersgracht, een marktconforme stagevergoeding en een stage waar ruimte is voor jouw creatieve inbreng. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer nu en mail je motivatiebrief, cv en eventueel je portfolio voor 15 juli 2023 naar producer@vogue.nl onder vermelding van ‘Marketingstage Vogue Nederland’. Zonder motivatiebrief en cv wordt je sollicitatie niet in de behandeling genomen.

Let op: deze vacature is inmiddels gesloten, we hebben voldoende kandidaten gevonden.