Ralph Lauren ontroert tijdens 50-jarige jubileumshow

De 78-jarige Amerikaanse ontwerper vierde gisteren zijn 50-jarige jubileum met vrienden en familie in New York City.

People, Crowd, Event, Tourism,
AeonhauteInstagram

Een 19de-eeuwse fontein in Central Park in Manhattan vormde een majestueuze achtergrond voor Ralph Lauren's 50-jarige jubileumfeest op vrijdag. Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Kanye West, Chance the Rapper, Robert De Niro, Anne Hathaway, Blake Lively en Jessica Chastain waren van de partij; om maar een paar namen te noemen. Zowat het grootste deel uit Hollywood en de modeindustrie kwamen gisterenavond samen om Ralph Lauren, de man en het merk, te vieren.

'Family is everything'

Na een black-tie diner begon de jubileumshow op de tonen van Paul Simon's "New York is My Home" toen de 78-jarige Ralph Lauren zijn modellen de catwalk opstuurde. Onder een heleboel bekende gezichten die de afgelopen jaren voor Lauren's campagnes model stonden, waren ook de Nederlandse modellen goed vertegenwoordigd. Onder anderen Felice Noordhof, Maartje Verhoef, Marjan Jonkman en Luna Bijl toonden een combinatie van verschillende ontwerpen uit vroegere en recente collecties. Een gezellige boel daar in New York, want naast de vaste modellen liepen ook kinderen en ouderen mee. Er viel zelfs een baby in slaap in de armen van zijn plaatsvervangende model ouders. 'Familie is everything' werd op social media verspreid bij het vieren van Lauren's jubileum op de catwalk tijdens New York Fashion Week. De boodschap was duidelijk; geen strenge expressies, alleen maar veel liefde en lachende gezichten tijdens de avond.

Getty Images
Nederlands model Marjan Jonkman.
Getty Images
Getty Images

Ontroerde Ralph

Toen de show op zijn einde liep, maakte Ralph Lauren nog een rondje om iedereen te bedanken. Het Bethesda Terrace in Central Park, waar de show plaatsvond, daverde van het applaus van de enthousiaste aanwezigen. Toen de felicitaties rond de oren van de man slingerde, werden de emoties Lauren te veel. Onder anderen hoofdredacteur van de Amerikaanse Vogue, Anna Wintour, Oprah Winfrey en zijn Amerikaanse collega-ontwerpers Tommy Hilfiger, Diane Von Furstenberg en Michael Kors zaten op de eerste rij om hun respect te uiten. Dat het merk, bekend om zijn polo-logo en tijdloze ontwerpen, er nog vijftig jaar mag bijdoen.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Fashion Week